PREMIJERKA IZNENAĐUJE Volim pivo i pljeskavice
Printscreen/ Tanjug

 

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je tokom gostovanja na skupu posvećenom digitalizaciji i IT sektoru, u Njujorku, otkrila i detalje iz privatnog života. Ona je kazala da je ljubitelj knjiga, a omiljena joj je „Braća Karamazovi“, ruskog pisca Fjodora Dostojevskog.

- Bez dileme, „Braća Karamazovi“ mi je omiljena. Volim da čitam raznu literaturu - navela je premijerka, a Njujorčane je zanimalo još i koja joj je omiljena hrana i pesma.

- Najviše volim pljeskavicu. Srpski burger je najbolji, ukusniji nego u SAD, trebalo bi da dođete u Srbiju da probate. Što se tiče pesme, volim „Don't you want me, baby“ od benda „Human league“. To sad može da ima i političku konotaciju, ali dobro - nasmejala se Brnabićeva.

Na pitanje koji joj je najbolji grad u Sjedinjenim Američkim Državama, predsednica Vlade nije imala dilemu.

- Omiljen mi je Vašington. Živela sam u Londonu neko vreme, ima sličnosti sa Njujorkom, i tada mi je to bilo jako privlačno, ali sada, sa 45 godina, sa porodicom preferiram Vašington - poručila je ona.

Podsetimo, Brnabićeva je prošle godine u izjavi za Alo! otkrila i da ju je predsednik Srbije Aleksandr Vučić ubedio da da šansu vinu, pa rado popije pokoju čašu belog vina, iako slobodno vreme, kojeg gotovo više nema, voli da provede sa društvom uz pivo.

- Predsednik i ja smo se podelili, on je veliki ljubitelj i zaista jedan od najvrsnijih poznavalaca vina, a ja više volim pivo - kazala nam je tada premijerka. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vuk

21.07.2021 17:12

Divno, dođite u Apatin da popijemo pivo zajedno!

Branko

21.07.2021 20:40

Ne verujem da se Milica slaze sa tim pivom i pljeskavicama i da to konzumira kod kuce.