VULIN UZVRATIO Čim Nataša Kandić i Vesna Pešić traže moju smenu, znači radim dobro za Srbiju i srpski narod
Foto: TANJUG/ JAROSLAV PAP

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je da zna da radi nešto dobro za Srbiju i srpski narod kada dobitnica ordena hrvatske Danice, počasni gost sednice na kojoj je takozvano Kosovo proglasilo nezavisnost i nosilac Tačijeve nagrade Zlatne mape Kosova Nataša Kandić i sa njom Vesna Pešić traže njegovu smenu.

"Žao mi je što se zahtevu nije pridružila i Tepićeva, pa da još jednom svi zajedno zatraže priznanje genocida u Srebrenici", naveo je Vulin.

"Moja smena se traži jer smatram da Srbi treba da budu ujedinjeni, mirnim putem. Kandićki i Pešićki ne smeta krvavi pokušaj secesije takozvanog Kosova, ali im smeta mirno ujedinjenje Srba. Neka se gospođe strpe, nada da će ambasadori još jednom formirati Vladu Srbije i dalje postoji, ali do tada, ja ću govoriti ono što mislim i raditi na jedinstvu srpskog naroda", izjavio je Vulin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mile

20.07.2021 18:59

Te dve kokoske treba dobro isprasiti i uskratiti im sva prava u drzavi koju bi one prodale zarad njihovih i tudjih interesa.