TATJANA MACURA PORUČILA PREDSEDNIKU NARODNE STRANKE:  Vuče, samo nemoj ti o revanšizmu!
Printscreen

Čini se da opozicionaru pamćenje nije jača strana, čim je odlučio da se u izjavama dotakne svog nekadašnjeg saradnika Ivice Dačića, lidera SPS-a i predsednika Skupštine Srbije.  

Naime, Jeremić je izjavio je da je njegova Narodna stranka garant da će po promeni vlasti biti revanšizma i da će odgovarati svi koji su Srbiju opljačkali i gurnuli je u blato, a da oni kojima to smeta mogu slobodno odmah da idu kod Ivice Dačića da se dogovaraju s njim.

TATJANA MACURA PORUČILA PREDSEDNIKU NARODNE STRANKE:  Vuče, samo nemoj ti o revanšizmu!

Tatjana Macura - Alo! - Dejan Briza

 

Kako kaže Tatjana Macura, kopredsednica Stranke moderne Srbije, činjenica je da je svojevremeno uvaženi bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić bio i koalicioni partner gospodina Dačića.

- Činjenica je takođe i da se do pre samo nekoliko godina jako lepo dogovarao o ličnoj promociji podržavajući budžet koji je predlagala tek pristigla vladajuća većina, a uoči njegovog predsedavanja Generalnom skupštinom UN-a. Danas je, čini mi se, oštriji na jeziku nego na delu, pa je i dalje okružen bivšim bliskim saradnicima aktuelne vlasti ili pak u redovima stranke ima veliki broj bivših članova Srpske napredne stranke ili bivših članova drugih stranaka aktuelne vladajuće koalicije, te kao takav nema baš neki veliki kredibilitet da govori o revanšizmu, jer bi u tom apsurdnom slučaju bio na vrhu liste koju pravi. Svakako jeste zabavno - rekla je za Alo! Macura.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading