SRAMAN UDAR NA SRBIJU Erdogan objavio da Turska radi na povećavanju broja zemalja koje priznaju lažnu državu - Pričaću sa Bajdenom o tome
Foto: Shutterstock

Turski predsednik je dalje rekao da će o ovom pitanju razgovarati sa američkim predsednikom Džoom Bajdenom.

„Znate gde god postoje potlačene države, mi smo tu da pomognemo, a jedna od ovih zemalja je (tzv.) Kosovo. Pokušavamo da radimo na povećanju priznanja (tzv.) Kosova. Sada postoji 114 zemalja koje priznaje (lažnu državu) Kosovo i želimo da se taj broj poveća. Nadamo se da ćemo ove godine na sastanku Ujedinjenih nacija, sastanku koji ću imati sa Bajdenom, ponovo razgovarati o ovoj temi. Po pitanju priznavanja (tzv.) Kosova, učinimo zajednički posao“, rekao je Erdogan pred novinarima.

Turska jedna od prvih zemalja koja je priznala jednostranu proglašenu nezavisnost Kosova 2008. godine.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Balkan

19.07.2021 18:10

A to je nas prijatelj Erdogan, bas lepo kao i Nemacka sto je pa ispade negde proctah da je u stvari Nemacka pokretac rastakanja Jugoslavije i zagovornik bombardovanja zarad odcepljenja KiM, bas nam dobri prijatelji pod uslovom da napisano je tacno. Ziveli

Aco

20.07.2021 00:28

Nikad ne veruj Turcima! Samo ostro sa njima! Oni neka gledaju svoja posla a mi cemo svoja! Kada bude bilo stani-pani, tada ce se videti da su to oni isti Turci koje smo odavde isterali 1912.

sara

20.07.2021 13:57

Erdogan kao marica na tel, uskače od Bajdena do Putina i samo zbog koristi, mada Putin kao pametan i oštrouman prozreo ga!!. Ništa ne treba mu verovati, jer to je turčin!!!!.