UNAKAŽENO TELO, LEŠ BEZ GLAVE Ovo su uznemirujuće fotografije koje su gledali članovi porodice žrtava Velje Nevolje (+18)
Printscreen

U emisiji Hit tvit prikazane su uznemirujuće fotografije koje prikazuju užase koje su Veljko Belivuk i njegova ekipa skupljali kao trofeje.

Ekskluzvino je prikazan i delić fotografija koji je pokazan porodicama žrtava Velje Nevolje. Vulin je rekao, kako su neki, nakon ovih fotografija povraćali.

- Ovo je unakažemno telo, leš bez glave. Ovo su stopala ovog ćoveka.. Ovo su ubice i ološ kakav ne zaslužuje da nikada izađe na slobodu. Ovo što ste videli pokazano je porodicama. Neki su povraćali, odbijali da gledaju, neki su rekli da to nije istina - rekao je Vulin.

U toku ove nedelje, pripdnici SBPOK uhapsili su Bojana Hrvatina kao člana organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka. Hrvatin je uhapšen u Beogradu nakon operativnog rada i prikupljenih materijalnih dokaza. Inače, Veljko Belivuk i pripadnici njegove grupe su ponovo privedeni na saslušanje zbog proširenja istrage za još dva ubistva, pored onih za koje se već vodi postupak.

Dok se većina brani ćutanjem, Marko Miljković odlučio je da progovori, koji je označen kao drugi član ove grupe. Prema navodima medija, Miljković je rekao da mu je sve namešteno, a kao krivce navodi inspektore. Dodaje se i da Miljković i dalje ima informacije o tome ko i šta radi u MUP-u.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cica

18.07.2021 23:00

Da li je moguce da ovi "ljudi" imaju decu, da li ovo uopste postoji...