ZAJEDNO JOŠ SNAŽNIJE ZA NAROD SRBIJE Vučić objavio snimak i uputio snažne reči svom narodu (VIDEO)
Alo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak koji je važan za sve Srbe gde god da se nalazili. Kao i uvek, reči nade i snage koje je uputio znače svima kako bi još upornije i jače koračali ka budućnosti.

- U Srpskoj naprednoj stranci ima mesta za sve vredne i poštene ljude. Ostaćemo stranka koja raširenih ruku prima ljude u svoje redove. Zajedno još snažnije za narod Srbije! - piše u snimku koji je objavio predsednik Srbije nakon sastanka proširenog sastava Izvršnog odbora SNS, sa članovima Gradskog odbora Beograd.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Zeljko

18.07.2021 18:51

Samo najjači ostaju i opstaju, napreduje onaj koji najviše radi za narod i za Srbiju, zato su Vučić i SNS ovoliko dugo na vlasti.

Biljana

18.07.2021 19:16

Srbija je prelepa zemlja bogata prirodnim lepotama i kulturno istorijskim spomenicima,rekama i jezerima,banjama i turističkim centrima, koje većina građana još nije posetila,imamo čime da se pohvalimo i treba da upoznajemo lepote naše zemlje pa tek onda da hrlimo u inostranstvo na odmor

damir

18.07.2021 20:35

Predsednik Vučić i SNS se jedini iskreno bore za bolju budućnost gradjana Srbije.

Ivana

19.07.2021 00:02

Hvala našem predsedniku na svemu što radite za našu državu i njene građane. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. hvala predsedniče na svemu što čini za našu državu, Srbija se danas cela razvija i gradi.

sasa

19.07.2021 00:34

Timskim radom i ujedinjeni u nove pobede,u bolje sutra