ĐILAS VIŠE I NE KRIJE Otvoreno podržava koljača Belivuka, on mu je poslednja slamka spasa
Alo!/Marko Metlaš

 

Portal “Direktno”, koji je u vlasništvu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa objavio je skandalozni tekst u kojem su priznali da su “navijači” fudbalskog kluba “Partizan” sramno vređali predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog hapšenja Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja. Ovim potezom je Đilas, preko svog glasila, dao punu podršku Belivuku, piše Objektiv.

Nakon priznanja da su kriminalci Velje Nevolje skandirali zbog hapšenja svog vođe, Đilasov portal otvoreno staje na njihovu stranu, a u tekstu ih naziva “pristalicama crno-belih” koje ništa neće zaustaviti u “iskazivanju nezadovoljstva nakon hapšenja Veljka Belivuka”.

Đilasov medij je ovoreno priznao da im smeta što se, u Srbiji koju vodi predsednik Vučić, kriminalci koji su pravili ćevape od ljudskog mesa sklanjaju sa ulica i privode pravdi!

Ovaj portal nije skrivao oduševljenje zbog sramnog i sumanutog poteza navijača, a njihov vlasnik, tajkun Đilas više ne krije da su mu Belivukovi koljači jedina šansa da dođe na vlast, budući da zna da na izborima nikada ne može da odnese pobedu.

ĐILAS VIŠE I NE KRIJE Otvoreno podržava koljača Belivuka, on mu je poslednja slamka spasa

Printskrin

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Марија

18.07.2021 11:36

Ау Ђиласе па ти сад и криминалце подржаваш. Како ти спаваш ноћу уопште?

Zoran

18.07.2021 12:02

smetala mu.buka jer su.mu.se deca kao.uznemirila a to.sto on.uznemiruje Srbiju i.preti Vucicu vesanjem a posebno.sudjenjem mal. deci ga raduje.

lela

18.07.2021 12:16

Definitivno mu fale.Mozda im se posle silnih istraga o racunima i pridruzi.

Lola

18.07.2021 12:37

Đilas je poznat po tome da zastupa nasilje.

stevo

18.07.2021 16:26

Na sta su sve spremni ovi iz opozicije,samo da bi dosli do,cilja,pa to je zaista jadno