Vladimir Orlić: Ovaj put u svom mahnitanju Đilas je otišao korak dalje!
Printscreen/B92

 

Orlićevo saopštenje pročitajte u redovima ispod.

"Žuti tajkun Dragan Đilas i dalje preti ulicom ukoliko mu se svi ne poklone i ne udovolje njegovim opsesivnim fantazijama da dobije vlast i pristup narodnim parama - bez izbora. Ubeđen je, izgleda, da će ucena tuđim životima i glavama drugih ljudi ponovo da mu puni račune po Mauricijusu i Hongkongu. Na to se svodi kompletna Đilasova "politika". To su te "vrednosti" tajkuna i poslušnika sa njegovog pojila.

Samo, ovaj put u svom mahnitanju Đilas je otišao korak dalje, pa unapred preti zbog predloga - Evropskog parlamenta?? Da li to znači da će da se "bori na ulici" u Briselu? Ili možda u Strazburu?

Ipak će biti: da on sam pojma nema ni šta priča, ni zbog čega preti, ali je uvek spreman da naglas bulazni i da još jednom ugrožava živote u Srbiji, uništava Beograd i druge gradove u našoj zemlji - iz čistog besa, mržnje i nemoći. Čak i kad ga nešto iznervira - Evropski parlament. Vreme mu je za odmor, i to duži. Očigledno je prokuvao "mašinski mozak".. Nema drugog objašnjenja.", navodi Vladimri Orlić.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Lola

16.07.2021 17:07

Đilasov svaki korak je protiv Srbije, da predstavi Srbiju u negativnom kontekstu.

Neske

17.07.2021 06:47

@Lola - Takvi poput Djilasa nemaju ni stida ni srama..Obraza bez!

Ivana

16.07.2021 21:33

Dragan Đilas je čovek koji je uništio Srbiju. Hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što činite za ekonomski oporavak i razvoja naše države. Srbija ima predsednika kojem je stalo do interesa naroda i države.