VESIĆ PROVALIO OPOZICIJU Žele na vlast bez izbora
Facebook

Opozicija od međustranačkog dijaloga očekuje da se usvoje takva pravila po kojima će predsednik Aleksandar Vučić i SNS sami da se povuku sa vlasti, a da oni budu dovedeni na vlast bez izbora, kaže član Predsedništva SNS Goran Vesić.


On je naveo da pojedine opozicione stranke imaju neverovatne zahteve od toga da se predsedniku Vučiću zabrani da se kandiduje, preko toga da imaju svoj “Dnevnik” na RTS gde će oni partijski da uređuju vesti do toga da se zabrani rad nekim medijskim kućama.

“Njihov program su pretnje da će svima koji su protiv njih da zabrane da se bave politikom, da će da ruše puteve, trgove i spomenike i da će da oteraju strane investiture”, rekao je Vesić u intervjuu. Na pitanje šta bi značilo ukoliko pojedine stranke ponovo ne izađu na izbore, Vesić je rekao da stranke koje ne učestvuju na izborima propadaju.

Dodao je da lider Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas neće izaći ni na ove izbore, jer bi se, kako kaže, videlo da nema podršku. Vesić tvrdi da je Ðilasov plan da ostale opozicione stranke drži u bojkotu, kako bi finansijski zavisile od njega.

“Tajkunski mediji su njegovi, pa može da ucenjuje druge medijskim linčom. Njemu nije važno da li opozicija postoji, već da li je on gazda”, rekao je Vesić.

Na pitanje ko će mu biti najveći takmac na izborima u Beogradu, Vesić, koji je i zamenik gradonačelnika, ironično kaže da je opozicija već pobedila na tim izborima i da po kafanama naveliko dele direktorske funkcije u gradu.

“Plen su već podelili, samo im nedostaju glasovi. Tako je bilo pre gradskih izbora 2014. i 2018. godine na kojima smo ih do nogu potukli. Pošto mi gradimo, uređujemo i razvijamo Beograd naš najveći takmac na izborima biće nerad, demagogija i licemerje”, rekao je Vesić.
Kako je dodao, građani će na izborima imati lak izbor između rada i nerada, razvoja i stagnacije, radnih mesta i nezaposlenosti koju opozicija nudi.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading