"ALO!" PRVI OTKRIO PLAN STRANIH AMBASADA Plaćenici guraju Mariniku za premijera!
Marinika Tepić - Alo - Nenad Vujanović

 

- Mnogi su je već videli kao predsedničkog kandidata, Beograđani kao kandidata za gradonačelnika, ali sudeći po informacijama do kojih je došao naš list, Tepićeva će predvoditi SSP na parlamentarnim izborima - objavio je juče jedan opozicioni mediji, i potvrdio reči našeg odlično obaveštenog izvora da stranci ozbiljno računaju na Mariniku i Zelenovića kada su u pitanju parlamentarni i predsednički izbori, a da je na izborima u Beogradu njihov favorit pokret „Ne davimo Beograd“.

- Pojedini ambasadori smatraju da će ovaj trojac zastupati njihove interese i da će preko njih moći iz senke da vladaju Srbijom, kao što su to činili kada su na vlasti bile demokrate. Aleksandar Vučić je u očima stranaca tvrd orah koga nije moguće slomiti, te godinama ne dozvoljava nijednom ambasadoru da se meša u unutrašnje stvari u našoj državi - otkrio je naš izvor pre tri dana.

Milenko Jovanov foto: Vladimir Marković

Milenko Jovanov

Milenko Jovanov, potpredsednik SNS, za Alo! kaže da je očigledno da neko sa strane misli da i srpski parlament treba da usvoji rezoluciju kojom bi Srbi bili predstavljeni kao genocidan narod, pa u Mariniki vidi garanciju sprovođenja tog nauma.

 

Đilasovski nedeljnik pozvao na ubistvo Vučića

Nedeljnik „Tabloid“ poznat po skandaloznim naslovnim stranama i gotovo suludim pričama na ivici naučne fantastike još jednom je pozvao na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Omiljeno štivo opozicije, posebno Dragana Đilasa i Marinike Tepić, sada traži glavu predsednika Srbije.

Udarni tekst na naslovnoj strani nedeljnika „Tabloid“ glasi „Jedan pucanj može probuditi uspavanu Srbiju - Dođe vreme da se u boj krene“.

- A drago mi je što će građani Srbije imati priliku da se izjasne o osobi koja je, da podsetim, svoj predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici predala na pisarnicu Skupštine baš na Vidovdan 2016. godine. Ako građani smatraju da takva osoba koja se na tako bezočan način ruga i državi Srbiji i srpskom narodu treba da bude u parlamentu, onda takvu volju moramo poštovati. Ja se samo nadam da autošovinizam u Srbiji nije uzeo toliko maha da bi autošovinistička ikona Marinika Tepić imala značajnije mesto na srpskoj političkoj sceni od pozicije Đilasove radnice u kompaniji „Multikom“, što je danas - naveo je on.

Predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić kaže da se još jednom pokazalo da Đilasu niko ne veruje.

- Apsolutno me ne zanima da li će nosilac liste biti vlasnik firme, tajkun Đilas ili neko od radnika te firme poput Marinike. Ono što je očigledno je da mašinski mozak Dragana Đilasa nema podršku ni u sopstvenoj stranci, pa predlažu nekog drugog da predvodi listu - zaključio je Glišić.

Dragan Đilas, Vuk Jeremić

Alo / Vladimir Marković

 

 

Đilas i Jeremić pucaju od muke

Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, i Dragan Đilas, lider SSP, smatraju da je nepravedno to što su oni izopšteni iz igre i što stranci ne vide nijednog od njih dvojice na važnim pozicijama.

- Oni ne mogu da se pomire s ovakvim stanjem stvari. I Đilas i Jeremić sebe već vide u predsedničkoj i premijerskoj fotelji i ne žele da dozvole da im političari iz druge opozicione lige, kako ih oni nazivaju, otmu fotelje. Problem kod ovih opozicionih lidera jeste to što su preterano kompromitovani, te stranci smatraju da nikada neće uspeti da poprave svoj imidž među građanima Srbije - naveli su naši sagovornici, podsećajući da se ovaj dvojac dovodi u vezu sa brojnim aferama i milionskim pljačkama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ruzica

09.07.2021 07:29

Marinika moze biti premijer u onoj zemlji koja je pokusava igurati kod nas.

Лука

09.07.2021 07:57

Тепић? Ево и нама украјинске Светлане.Одавно се помиње украјински сценаријо за Србију.живи били па видели.Али неће проћи.