TRAŽENO UBISTVO VUČIĆA Stiglo šokantno pismo u srpsko pravosuđe (FOTO)
Printskrin

 

Čaba Der, poznat pod nadimkom Nasmejani Ubica, u pismu iz budimpeštanskog pritvora upućenom srpskom pravosuđu, naveo je da je od njega traženo da ubije čak i predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Navodno, to je od njega zahtevao Alan Kožar, u međuvremenu ubijeni visokorangirani pripadnik „škaljarskog” kriminalnog klana, koji je na taj način želeo da mu Der potvrdi lojalnost i dokaže da čuveni „ubica sa osmehom” nije želeo da njega, Kožara, likvidira u Sarajevu.

 

Preko Vladimira Popovića sam sa Alanom Kožarom uspostavio kontakt, a sa ciljem da mu objasnim da su medijski senzacionalistički napisi da sam u Sarajevu pripremao njegovu likvidaciju apsolutna dezinformacija. Kožar mi je odgovorio da će poverovati da sam na njegovoj strani ako likvidiram Aleksandra Vučića i biznismena Milana Beka. Kožarovu ponudu sam kategorički odbio. Nakon toga rekao mi je da se onda pripremim za smrt – napisao je Der, prenosi Objektiv. 

Der tvrdi da je Kožar pokušao da ga ubije dva puta, jednom u Amsterdamu, a drugi put u Budimpešti.

Napad u Mađarskoj je prijavio policiji, ali je, prema sopstvenom priznanju, prećutao da je prepoznao direktnog izvršioca. Prema njemu, radi se o Ninoslavu Konstantinoviću Ninu, za kog se godinama unazad spekuliše da je mrtav.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Olja

07.07.2021 23:22

Da nadležni organi utvrde sve detalje i da snose odgovrnost oni koji su za ovo odgovorni

Nikola

08.07.2021 06:01

@Olja - Vidi Đilasovce smeta im da neko odgovara za tako nešto, zato udaraju minuse. U normalnoj državi svi koji se ogreše o zakon treba da odgovaraju posebno ako je u pitanju Predsednik jer je on institucija a nije bitno kako se zove.

sasa

08.07.2021 08:25

@Olja - Svakako da sve treba detaljno ispitati a odgovorne najostrije kazniti

Baca

08.07.2021 00:39

Ovo je strasno, nekom smeta covek koji se bori za nasu zemlju i nas narod.

nikola87

13.07.2021 12:08

Zato je dobro sto smo stali na put kriminalu.da se ovo vise ne ponovi!