ĆUTI MALO, MARIĆU Okršaj u Jutarnjem programu, Milomir isprozivan da osniva novi DOS
Printskrin

 

Reditelj Ljubiša Ristić jutros je usred emisije uživo javno prozvao Milomira Marića da osniva novi DOS i napao Nenada Čanka i Čedomira Jovanovića.

"Ćuti malo Mariću da narod čuje šta ti radiš. Sad si ti deo nove priče da se formira novi DOS za koje je novi imenitelj da se donesu rezolucije o Srebrenici, da se potvrdi odvajanje Crne Gore, okupacija Kosova, da se likvidira Republika Srpska", počeo je Ristić i nastavio:

"E perjanice tog novog DOS-a su ovi što dolaze kod tebe – Čedomir Jovanović, Nenad Čanak. Oni dolaze ovde svako jutro. Stalno dovodi ovaj novi DOS koji radi na dugme spolja. Značajniji političar od njih je Sima Spasić. Sima Spasić ima veću podršku od Čede Jovanovića. Jesi li ti svestan šta radi Čanak u tim tvojim emisijama. Čanak ovde zagovara odvajanje Vojvodine. On se samo time bavi. Pročitani ste Mariću i ti Čedomir Jovanović i Čanak", rekao je Ristić.

On je istakao da za razliku od Čanka i Jovanovića nikada nije bio nikakva vlast.

"Svako jutro dovedeš ovog kafanskog muzičara da drži predavanja o politici. Jesi li ti normalan čoveče. Ubili su Miloševića. Nas eto nisu streljali, mene i Bakija. Sve su uradili i sad nama ovde drže neka predavanja. Ovde nam kafanski muzičari koji izigravaju političare dolaze da nam pričaju o tome kako treba da se suočimo sa prošlošću. Nek se on suoči sa svojim lopovlucima i što je ta njegova vlada izručila Miloševića i što je pustila stotine terorista ubica i na slobodu", rekao je Ristić.

Podsećanja radi, Ristić se prošlog meseca u jednoj drugoj emisiji takođe oštro posvađao sa voditeljem. Rasprava između njih dvojice trajala više od sata. Glavni sukob je bio oko Ristićevog stava da je Rusija učestvovala u razbijanju Jugoslavije i rušenju Slobodana Miloševića zajedno sa Amerikom.

U jednom trenutku Ristić je upitao voditelja - da li vi uopšte znate sa kim razgovarate?

"Kad sam imao 20 godina ja sam sa nekoliko ljudi vodio 55.000 studenata protiv politike partije. To je bilo u ozbiljnoj zemlji u kojoj se nije moglo pričati šta god vi hoćete ko što vi pričate. Izašao sam iz partije kada sam imao 24. godine jer je napustila Ustav, svoj program, počela da uvodi kapitalizam i nacionalizam", pojasnio je Ristić.

Pred kraj se nije moglo bez pomena Josipa Broza Tita i Slobodana Miloševića. I dok je Ristić za Tita rekao da je veliki svetski državnik, Žarković ga je nazvao velikim svetskim zločincem.

- Mnogo je glava preko kojih je Broz gazio. I živih i mrtvih, rekao je Žarković.

- Šta je vama čoveče, uozbiljite se, odrastao ste čovek. Kako možete tako da pričate, pobunio se Ristić.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading