VULIN ŽUSTRO ODBRUSIO PRVOJ ŽENI KOSOVA Da Osmanijeva ima obraz, kao što ima stomak, za laži koje izgovara, dugo bi klečala pred "žutom kućom"
Alo

 

Ni sva nakolnost zemalja koje pokušavaju da stvore lažnu državu Kosovo nije bila dovoljna da se sasvim zaborave svi zlčini šiptarskih terorista. Dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju naša zemlja neće biti na kolenima kako bi Vljosa Osmani želela.

EPA/VALDRIN XHEMAJ

 

 

Ovako je ministar policije Aleksandar Vulin reagovao na tvrdnje predsednice privremenih institucija na KiM, u intervjuu nemačkom "Špiglu", da Srbija treba da padne na kolena i da su Srbi na KiM počinili genocid.

- Da Osmanijeva ima obraz, kao što ima stomak, za laži koje izgovara, dugo bi klečala pred "žutom kućom" i Srbima ubijenim zbog trgovine organima, pred kostima porodice Stolić, pobijenih u Goraždevcu, Starom Grackom, Livadicama i svim stratištima na kojima su ubijani srpski, goranski, romski, bošnjački, pa šiptarski civili koji nisu hteli da budu deo OVK. Poverovati u laži Osmanijeve o srpskog genocidu na KiM je kao da šiptarima koji su palili manastire poverujete da su borci za hrišćanske i evropske vrednosti - istakao je Vulin.

Komentari (4)

Loading
Jovandeka

06.07.2021 15:50

Da je gospođa Osmani češće na kolenima ne bi lupetala svakakve agresivne gluposti...Nezadovoljna žena postaje furija...

Toma

06.07.2021 15:56

Ajd što nije lepa,to se ni ne očekuje,ali nije ni pametna...Džabe joj škole, pitanje je kako je došla i do diplome? Možda kragujevačka škola lažnih diploma za Albance? Ružna socijalistička navika puštanja Albanaca da prođu bez znanja...

Zoks

06.07.2021 16:17

Svaka cast ministre...kada bi bilo srece da imamo jos kojeg takvog ministra bilo bi mnogo bolje za Srbiju...👍👍👍