KAKVA ISPALA! Muzički festival hteli da predstave kao skup opozicije, a onda su saznali gorku istinu: Ana Brnabić vam je tu sa prijateljima...
Printscreen/ Tanjug

Novinarka Maja Divac objavila je snimak sa jednog ebogradskog festivala i pokušala da taj događaj javnosti predstavi kao skup "pristojnih i lepih" građanera, sedbenika kruga dvojke i drugosrbijanštine, a koji će po navodima ove društveno-političke radnice srušiti SNS.

- Ovakva Srbija ce srušiti SNS autokratsku i kleptokratsku vlast koja je Srbiju unazadila kao ni jedna do sada. Fina, pristojna i obrazovana Srbija. Jazz in the garden, Botanička bašta, Bgd.  - napisala je Divac.

I sve bi to bilo lepo, da se ubrzo nije javila Ana Ilić savetnica predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić koja je objavila da je upravo premijerka, privatno sa prijateljima prisustvovala ovom skupu.

- @majadivac :). Inace, tu je bila i @anabrnabic nezvanično, privatno, sa prijateljima. Kao i mnogo divnih ljudi, kreativnih ambasadora platforme Srbija stvara. Konacno da jazz nije sveden samo na 1 festival vec je u ovakvom sjajnom ambijentu... Ne znam kako takvih stvari nije bilo u vreme onih koji "nisu razorili" Srbiju već su sve zatvarali. Ko li je otvorio dva najveća muzeja, doveo Marinu Abramović i Gotjea, ulaze 20x (bukvalno) više u domaću kinematografiju… I ko spašava arheološko nalazište u Vinči koje je godinama puštano da se survava u Dunav… Vidimo se i danas. Samo treba izabrati da li na jazzu u Botaničkoj bašti ili na vrhunskoj operi sa Elinom Garančom na Tašu…  - napisala je Ilić i potopila vlažne snove novinara i društveno-političkih aktivista raznih građanerskih agendi i ideologija kojima Srbija nije dovoljno dobra samo zato što ne vladaju njihovi istomišljenici za koje ni rođena familija ne glasa.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading