ANA NIJE IZVRŠILA SAMOUBISTVO, NEGO JE UBIJENA?! Mladić: Da se to nije desilo Goražde bi danas bilo srpsko
EPA Jerry Lampen Pool

 

Darko Mladić otkrio je detalje iz privatnog života komandanta Ratka Mladića, stradanju svoje sestre Ane, telefonskim razgovorima sa ocem na koje ima pravo dok se nalazi u pritvoru Haškog tribunala.

Poznato je da godinama žive sa tragedijom od koje se Mladić nikada nije oporavio, smrti ćerke, inače izvanredne studentkinje Medicinskog fakuleta, koja je predstavljena kao samoubistvo.

"Njena smrt je previše sinhronizovana sa određenim događajima u tom periodu. Mogu samo da vam kažem da se to nije desilo da bi Goražde danas bilo srpsko", uveren je Darko Mladić.

Kaže da indicije i sumnje postoje, ali da nemaju konkretne dokaze.

"Definitovno Ana nije izvršila samoubistvo nego je ubijena, postoje snimci određenih ljudi koji prete da će porodica Ratka Mladića biti ubijena ako ne posluša u određenom trenutku. Nećemo da izlazimo u javnost jer nemamo dokaza", naglasio je sagovornik Kurir televizije.

Otkrio je da ima pravo na kratke telefonske razgovore sa ocem, u kojima obično ne razgovaraju o tačklama optužnice nego o unucima i unukama.

"Pričamo o porodičnim stvarima, zanima se za unuke, kako uče, kako ide sport, studije. Uglavnom se zanima za decu!", obelodanio je Darko i dodao da će uskoro posete biti ponovo moguće kako bi mu dali snage, ali i on njima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (14)

Loading
jasna

03.07.2021 21:38

Ne brini se Gen,Ja idem cesto na grob tvoje Ane,zapalim svecu i pomolim se Bogu,iplacem se kao da mi je rod rodjeniNi Darko da se ne brine.Sve cemo uciniti da te spasemo voljeni Gen.T i si nas Heoj,ikona sa zida.Oni kojisu te prodali njima su zaivek prljavi obrazi.

Jasna

03.07.2021 21:50

Zahvalna sam Redakciji Alo sto je objavila moj komentar.Od sada cu vesto da citam samo dnevne novine Alo,jer verujem da cete objaviti moje komentare,necu nikoga da vredjam samo zelim da se zna istina,Zivi bili i sve najbolje u radu.Pozdrav.

NS

03.07.2021 21:59

Jednoga dana, mozda general nece biti ziv, ali istina ce se saznati. Sve sudije, koje nisu sudile po pravu i pravdi, vec po politickoj liniji gorece u paklu i oni i njihovi najblizi, jer prokletstvo ispastaju najblizi i ako nisu krivi. One zemlje koje su lazno svedocile protiv naseg generala kad tad ce ih stici Bozija kazna. Seme ce im se zatrati. Lazno svedocenje je toliki greh kojeg Bog ne prasta.

jasna

03.07.2021 22:03

Svi Gen, Mladica postuju jer narod doveo do slobode..Zajednicke cuvacemo slike Gen.Srpske Republike.Svi te sada cekamo msa pragu ida nam dodjes i podaris snagu.Nasa su ti otvorena vrata.Gen.Legendo iz rata.Gem.doci ce i nase vreme.Gen.Subina nam te je tebe dalaNi jedan pravi Srbin ne sne zaboraviti sta je za nas uradio Gen,Mladic.Svi su Srbi Gen vojnici.Borio se protiv balija i al kaide i za to dobiodozivotnu.Sta bi amerika dala da ima takvog Generala.Sav te narod nosi u srcu.I ja sam Generalov jatak.bila.Zivot bi dala za njega.Ja da mrem a on da zivi,ja sam obican covek a on je General,oslobodilac Srpskog naroda.Da njega nije bilo Ne bi bilo ni RS.

....

03.07.2021 22:13

aNU MLADIC SU UBILE TAJNE OBAVESTAJNE SLUZBE.oNA SE NIJE UBILA SAMA,zNAM JER SAM NJIHOV KOMSIJA.tO JE JEDNA DIVNA PORODICA.gEN.mLADIC JE U TO VREME KAD SU GA OPTUZILA ZA SREBRENICU BIO U BEOGRADU,Licno sam bio prisutan na toj svadbi.Kako jedan covek moze u isto vreme da bude na dva razlicita mesta.

mINA

03.07.2021 22:25

cARE LAZO JEL TI SUZA PALA IZDADOSE gEN rATKA.sVETI kNEZE STA VELIS NA OVO,DAL SE OPET PONAVLJA kOSOVO mOJ sRBINE NIGDE NECES STICI,GLAVNU REC VODE BRANKOVICI pLACE NEBO,pLAKACE JOS VISE SVE STO VREDI SRBI IZGUBISE .kO JE sRBIN NEKA SE NE SMEJE KO NAS KLEO DANGUBIO NIJE.

KRLE

03.07.2021 22:32

uMRLO JE SVETSKO PRAVOSVE IH ODNEO CRNI DJAVO.mESTO TI JE GEN.pored Stepe i Vovode Misica.Ovu kaznu sto su ti dali otvarajuci te vrata raja,Danas si Heroj posto,i bio si Heroj.Nek sv znaju kratko i jasno svi su Srbi Ratko Mladic.

Milenko

03.07.2021 22:44

Sudbina ti je bila namenjena da cuvas svoj arod.bilo predvodeci Srpske armije bilo tvojim mucenistvom.Tvoje sadasnje mucenistvo je blazenstvo mladim generacijamaSrbije.Nikad neces biti zaboravljen u srcu te nosima,tisi deo nase duse.Za tvoju izdaju morace neko da odgovara pred sudom istorije.Slavice te potomci.jer si doneo slobodu,casto stojis bez stida i srama.I opet da stanes na celo vojnicko bi obukli odelo.Branio si nase Pravoslavlje,svali grad,svako selo,svaku ravnicu svakog civila bilo koje vere da je bio.Za Krst casni I Slobodu zlatnu.Kad su prodali Gen plakao sam kao malo dete,kao da su prodali meni najrodjenijeg.Da njega bilo bio bi novi jasenovac.Dxzaba ga tlacu i osudjuju svaki kamen ,Gen.je kamen vise ugradjen u temelj Republike Srpske.

Sinisa

03.07.2021 22:51

Gen.sokole sivi dok je tvojih vojnika dotle ce i secanje natebe da ziviHeroj a ne zlocinac.Ti si reka ti si planina,Ti si izvor kaoistina.Vrele suze,teske godine.Ko nam je tu srecu uzeo.Naseg voljenog Gen.Ko nam je sumnje zaveo,ko od brata napravidusmana a dusmanom zove bratom.Ko istinu pretvara ulaz ,a od lazi da je istina,Ko nam istoriju izvrce,,dacinimo uvek iste greske,Gen,Ne boj se nikoga samo bOGA,oNI TEBI NE MOGU NISTA,tI SI NAS PONOS.zLO NIKAD POBEDITI NECE,

sLAVISA

03.07.2021 22:56

nAJVECI SIN 2O VEKA IZVLACITE gEN ,mLADICA IZ HAGA,NIJE KRIV,NIJE RATNI ZLOCINAC,NIKOME NISTA NAZAO NIJE UCINIO,i HASKI SUD GA SE PLASI.zAR JE ZLOCIN BRANITI SVOJ NAROD.rADUJU SE IZDAJICE,ALI NA KRATKO JER CE OPET DA SE VRATI rATKO mLADIC.pRODADOSE GA U RUKE ZAPADA,HAG ZNA DA SE BORIO PROTIV TERORIZNA,I MUDZAHEDINA,tVOJE JE IME BESMRTNO.iSTORIJA CE PISATI KO JE I STA VIO gEN.mLADIC.

jADRANKA

03.07.2021 23:06

nEKA IZDAJNIKE STIGNE SVAKA SUZA TVOJA,tESKO MI JE BILO,ZIVOT MI SE PRETVORIO U PAKAO.KAD SAM CULA ZA DOZIVOTNU.dUSA,SRCE KRVARI.nIKO OD NAS NIJE VECAN ,SAMO JE ISUS hRIST VECAN,sVI CE ONI DOCI PRED bOZJI SUD,nE BRINI SE NISTA Gen.Ima nas koji smo uz tebe,imas svoju porodicu,misli na njih mi smo na ovoj zemlji samo prolaznici.

Aleksandar

03.07.2021 23:27

Hvala vam nazovi Srbi sto stavljate minuse za one koji pisu komentare,koji cene postuju,svog Generala vi niste Srbi vi ste poturica.Samo jedno pitanje.Zasto kasd su muslimani hteli da svedoce u Generalovu korist haski tribunal nije dao.Mnoge je Gen Mladic spasavaood sigurne smrti nasera orica dudakovica.Ko je doveo Mudzahedine Ejup Ganic.A znamo sta su radili sa civilima ti isti mudzahedini,Meni je brat stradao u Tuzlanskoj koloni,niko nije odgovarao.Masakrirano preko 7o vojnika,staresina.Koje markale sarajevo,vase miskina to jsu zajedno sa amerikancima i nato-om zlocine napravili muslimani jer Srbi nisu mogli,jer nismo imali taj domet ,a ne bi ni ubiali civile.U potocarima se klanjamo zivim muslimanima koji su bili na spisku kad su bili izbori posle rata.Tesko mi je sto sam Srbin.

Janko

04.07.2021 07:40

Nisi ti kriv Gen.Tvoje ruke su ciste,tvoje ruke nisu nikoga ubile,nisu one nikoga klalenicije sinove ni unuke.nema cega da se stidis.Sto su cete ratove,sto nevin camis u zatvoru.nisi ti kriv.Krivci su na drugoj strani.Masakr u vASE mSKINA,SE desio 27 maja 1992 posto je najvljeno potpisivanje Mirovnog Lisabonskog sporazuma.Nije moguce da je Vrsgadjala minobacacima zbog zgrada,koje okruzuju zgrade okolo zgrada,granata ne moze da seta,ne moze pobiti toliko ljudi,a da ostali nisu ni ogrebani.Video se covek na pijaci sa drvenom nogom kako postavlja eksploziv.Markale rezirane ciklon 1 i 2Srebrenica je kolac u srce Srbije.Vase Miskina,Markale Sarajevo je naredio AlijaPreko Tatjane Ljujic Mijatovic koja je radila za el mudzahedin ,patriotsku ligu,zelene beretke,prijateljica Alije,amerike Nato-a U haskom sepou silom otvarali stabilizatore mina alatima,od 12o milimetara ispaljeno .Granata je ispaljena daljnskim upravljacem.mina je je imala 2,5 kg eksploziva.tako da nije gadjano sa polozaje VRS.Tatajana ljujic mijatovic je komandovala odredima 4,5,6 muslimanskom brigadom.koje su pocinile najvece ratne zlocine i genocid ubila je svoje saborce i Srbe 6.ooo civila.okolo Srebrenice,Ucestvovala je u zlocinima zajedno sa sevama ,crnim labudovima,

Janko

04.07.2021 07:50

Koji zlocin u tuzlanskoj knema ni jednog nalaza,ubijali susvoje sunarodnike,Na tuzlanskoj apiji.Novak djukic nije izvrsio zlocin.Zasto tada nije izvrsena obdukcija,zasto nisu ni u jednom spisku nema ni jednog naklaza,ubijali su svoje sunarodnike.na tuzlanskoj kapiji nije mogla da se ispali granata od 13o milimetara,Hag je posvadjao narode,odmogao pomirenje medju ljudima,Hag je politicka instittucija i posle Dejtona su muslimani .hrvati nastavljali sa ubijanjem Srba.Neko ce platiti za suze mog voljenog,i jednog jedinog Gen.Mladica.Oni koji ga odvojili od svojih unuka sina,supruge.