"ROĐEN SAM U SARAJEVU, POGINUO U SREBRENICI, ŽIVIM U NEMAČKOJ" Marić ispričao vic u jutarnjem - Znam da će Majke Srebrenice reagovati... (VIDEO)
Foto: Happy TV Printscreen

Imajući u vidu da je istoričar Srđa Trifković govorio o manipulaciji sa brojem žrtava zločina nad muslimanima u Srebrenici, Milomir Marić se setio vica koji ima elemente crnog humora.

- Rođen sam u Sarajevu, poginuo sam u Srebrenici, živim u Nemačkoj - rekao je Marić i dodao da "zna da će Majke Srebrenice" reagovati zbog tog vica.

Srđa Trifković je istakao da je bilo likvidacija na sve tri strane, kao i u Srebrenici, a Marić je dodao da to niko ne negira i ne opravdava.

Milomir Marić je takođe više puta naglasio da "Vojislav Šešelj loše utiče na njega", a lider radikala je tražio od Marića u jednom emisiji da javno izjavi da se njih dvojica ne druže, što je voditelj i uradio.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Srdjan

02.07.2021 23:24

Svako etnicko ciscenje,genocid,proterivanje i ratni zlocin koje je izvela hrvatska i muslimanska strana se predstavljaju kao pobeda a svaka srpska pobeda kao zlocin.stara prica.gospoda ne mogu sportski da podnesu poraz.

vojislav

14.07.2021 12:41

hvala bogu neko nesto pametno da kaze