PROS*RAVATE SE U GLAVNOM SRPSKOM GRADU, A VAŠ OTAC ŠIKANIRA TE ISTE SRBE U CG Hrvatski istoričar Goran Šarić opleo po Krivokapićevim ćerkama - Imate Tiranu ili Prištinu, to su vaši saveznici
Foto: Ilustracija

Njegov tekst sa Fejsbuka prenosimo u celosti: 

Izmišljeni progon montenegrinskih silikonjara sa Vračara

Krenula hajka u anti-srpskim i antiljudskim medijima, prije svega NovaS i N1 na Srbe i Srbiju zbog nepostojećeg progona kćerki premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića. Riječ je o (ne)čovjeku koji stoji iza rezolucije o srpskom genocidu, donacije vakcina tzv. vojsci tzv. Kosova, odbijanju potpisivanja ugovora sa SPC, a koje je potpisao sa ostalim vjerskim zajednicama u Crnoj Gori... duga je lista njegovih svinjarija, iako je kratko na vlasti.


Krivokapićeve kćerke su izjavile da se zbog: "hajke koja je pokrenuta u beogradskim tabloidima ne osjećaju bezbijedno, te da je njihova porodica izložena nezapamćenom medijskom linču".

Evo kako Montenegrinke, NovaS i N1 zamjenjuju teze. Nisu linču izloženi Srbi u Crnoj Gori u kojoj vlada njihov otac, Srbi koji čine trećinu stanovništva, a ne smiju raditi u državnim službama i nemaju ministre, koje montenegrinska skupština proglašava genocidnim, nego su ugrožene Krivokapićeve kćerke dok sa silikonskim usnama pod ful profi šminkom ispijaju koktele na Vračaru. Kako su točno ugrožene? Plaše se da im konobar u "Vule vu" ne pljune u piće od 10 eura? Najbolje da im Srbija plati jednu rehabilitaciju na Maldivima gdje će zaliječiti duševne boli.

NovaS i N1 pišu da su beogradski tabloidi Krivokapića proglasili izdajnikom i čovjekom koji pljuje Srbiju. Šta je pogrešno u tim konstatacijama, osim da to nisu beogradski tabloidi? Ovo nije sukob Krivokapića i beogradskih tabloida kako N1 i NovaS žele prikazati, nego Krivokapićeve-Dritan-NATO-vlade i srpskog naroda.

"O svemu smo obavijestile institucije koje se bave bezbjednošću u Crnoj Gori." kažu sestre Krivokapić.

Dakle, otac "prijavio" Srbiju za genocid, vi za medijski linč. Sestre nastavljaju sa patetikom: “Nas niko nije natjerao da odemo u Beograd i počnemo da se profesionalno ostvarujemo, već smo to učinile iz ljubavi."

Iz ljubavi prema čemu? Prema estetskim klinikama ili prema "Šeheru" i "Maderi"? Dok vi živite život zlatne mladeži i pr*seravate se u glavnom srpskom gradu, vaš otac šikanira te iste Srbe u Crnoj Gori. Niste pisali priopćenja kad je pevaljka koja je svoju karijeru poput vas izgradila u tom omraženom Beogradu, nedavno ponosno pjevala Thompsonove pjesme u Nikšiću?

NovaS i N1 pišu: "Podsjetimo, od kada je crnogorski parlament usvojio Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, mediji pod kontrolom režima u Srbiji su svakodnevno pisali o predstavnicima vlasti u Crnoj Gori, u prvom redu o premijeru Zdravku Krivokapiću, iako je u dokumentu naznačeno da pomenuta Rezolucija nije uperena ni protiv jednog naroda."

Mediji pod kontrolom režima? A pod čijom ste vi kontrolom? Samo medijima pod kontrolom režima smeta optuživanje Srba za genocid? Vama to ne smeta? Kažete, u rezoluciji piše da nije uperena ni protiv jednog naroda? Ima li kraja vašem licemjerju? Genocid prema definiciji NE MOGU počiniti pojedinci! Zašto Krivokapić nije donio rezoluciju o genocidu u Mosulu i rekao da to nema veze sa Amerikancima? I kako je genocid kad Srbi ubiju nekoliko tisuća muslimana u Srebrenici, a nije genocid kad Amerikanci ubiju nekoliko desetina tisuća muslimana u Mosulu?

Sestre Krivokapić završavaju: "Trenutno smo u Crnoj Gori, a da li ćemo napustiti Srbiju i Beograd odlučićemo nakon konsultacija s porodicom i službama koje u Crnoj Gori procjenjuju našu bezbijednost.”

Ne znam kako ste ni do sada izdržali sa tim "genocidnim Srbima"? Kako vas ne zaboli želudac od pogleda na genocidaše dok ispijate "Aperol špric" u "Suveniru"? Šta će vam Beograd kad su Srbi takvi, imate Prištinu ili Tiranu, to su vaši saveznici.

Za koliko Srba nema mjesta u Beogradu dok vi ovdje "gradite karijeru"? Šta je trebala Srbija, da vas nagradi direktorskom pozicijom? Da je Srbija normalna država, svi, ponavljam svi poslanici crnogorskog parlamenta koji su glasali za rezoluciju, uključujući i članove njihovih porodica dobili bi zabranu ulaska u Srbiju.

Prvi ću podržati suočavanje srpskog društva sa svakim zločinom koji su Srbi počinili nad bilo kim, sramim se u ime svakog tog zločina (jer je za zločine, suprotno od onog što nas uče soreš-sereš intelektualci odgovoran cijeli narod, a krivi su pojedinci), ali ovdje se ne radi o plemenitoj želji da se istraže zločini, nego o pokvarenom pljuvanju na Srbe po nalogu gazda sa zapada.

Dobro vas je otac naučio da optužujete Srbiju, ali je propustio reći da mora ima i drugdje, a Vračar je samo u Beogradu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (19)

Loading
Slavonka

02.07.2021 14:39

Naklon do poda, gospodine Šaricu.Uvijek na strani istine.Svaka čast!

Rus

02.07.2021 17:59

@Slavonka - Napokon neko sa strane ko nije subjektivan da pokaze pravu istinu, svaka cast i duboki naklon gospodine

Mila

02.07.2021 14:54

Bravo za Zagrepcanina i njegov komentar o Crnogorskim cerkama. Svaka mu je na mestu, znaci, dobro ih poznaje i njihovo bitisanje u Beogradu.

Luka

02.07.2021 16:12

Sav sljam iz Cg bezi za Beogead pa hoce da seru po Srbiji pa na kraju cvile.Bas su nekako bedni a sta ce u kamenjaru nema nista ubijaju ih kompleksi od njihove jadne i propale drzavice....

Mrki

02.07.2021 16:51

@Luka - Da u devedesetm godinama proslog veka u vecini preduzeca na vrhu nisu bili bg.crnogorci ne bi ni bilo nikakvog rata.Svaka republika za sebe ali beogradski crnogorci iz straha da ne izgube polozaje,posao i stanove glasase za SRJ. I tako na'ebasmo i danas stenjemo zbog toga.

Nshshhdh

02.07.2021 17:17

Zabraniti im. Fakultete po normalnoj ceni Uvesti da placaju lekarske preglede kao i mi u crnoj gori . Pa neka naplate od osiguranja

Ris

02.07.2021 17:27

Sve to treba vratiti u kamenjar i jednom za svagda očistiti Srbiju od šljama. Dosta je bilo.

Zoran

02.07.2021 17:51

U prašinu i tiranu tamo im je mesto sve crnogorce sa vraćala treba proterati u njihov kamenjar

Gaga

02.07.2021 19:01

Ko hoće da čuje zna, ko hoće da vidi sve mu je jasno. Ovog nazovi premijera neko žešće drži za jajca.

gruzanim

02.07.2021 22:54

Mili Saric, je Rijecanin rodom, a brat celim bicem!

Slepac Vidoje

02.07.2021 23:04

Zalite se ocu, sto vas je sam nagrdio!!! Da milione ljudi pljune u lice i da posle kaze nisam, pa to nemoze da prodje. Sram ga bilo! Ako i nije ucestvovao u glasanju mogao je pre glasanja da da svoju izjavu sta misli i da time utice na one koji dele sa njim isto misljenje i postuju njegovo.

Goran

03.07.2021 00:56

Ova covek je kralj istorije i to one zabranjene prave. Svaka ti se pozlatila.

Mladen

03.07.2021 07:10

Svaka vam čast na ovom tekstu gospon Šarić

Sremac

03.07.2021 08:08

Fala bogu dase nadje covek koji govorim istinu svi mrze srbiju a vise srnogoraca u srbiji nego u njihovoj lepoj fuj kerovi ko djiki jeboih djiki

Ivan

03.07.2021 11:27

On je stvarno legenda ali tačno postavi stvari na svoje mesto

NS

10.07.2021 11:05

Nije kriv njihov otac sto one uzivaju u Srbiji vec su krivi oni koji ne stite narod i zemlju Srbiju od takvih kao sto su Krivokapici. To cemo itekako promeniti. Oni su samo jos jedne komsije i nista vise. Nikakva braca, nikakve sestre. Gori su od Siptara.