LIDER DVERI RASKRINKAO DOJUČERAŠNJE PARTNERE: Boško razbesneo Đilasa i Jeremića
Printscreen

Lider Dveri Boško Obradović, koji se nedeljama nalazi na meti napada simpatizera Dragana Đilasa jer je otišao na sastanak sa predsednikom Srbije, poručio je juče da neće da ruši Aleksandra Vučića na temi Kosova i Metohije i tako dolio ulje na razbuktalu opozicionu vatru.

Kako Alo! saznaje, Obradovićeve izjave najviše su iznervirale Dragana Đilasa, lidera SSP-a, i Vuka Jeremića, predsednika Narodne stranke.

- Đilas i Jeremić su besni zbog Boškovog ponašanja i izjava koje daje. Em što su izgubili čoveka kojim mogu da manipulišu da divlja i pravi skandale da bi oni ispali gospoda, em lider Dveri u svojim izjavama sve češće razotkriva na koji način je ovaj dvojac planirao da se dočepa vlasti - objašnjavaju naši izvori bliski opoziciji.

I zaista, lider Dveri je u najnovijoj izjavi potpuno raskrinkao taktiku opozicije. 

- Ne pripadam opoziciji koja bi volela da Vučić izda Kosovo, pa da oni ne moraju, već da onda mogu da ga ruše na toj temi. Ne bih bio srećan da bilo koji Srbin i naš državnik preda KiM, već smo tu da se tako nešto nikada ne dogodi - kazao je on u intervjuu za jedan dnevni list, i opet izazvao gnev opozicionara koji ga sve češće optužuju da je izdajnik.

Obradović se juče distancirao i od Marinike Tepić, potpredsednice Đilasove stranke, poručivši da ne želi da sarađuje sa onima koji sopstveni narod proglašavaju genocidnim.

- Srpski pokret Dveri ne može i neće sarađivati sa bilo kojom političkom opcijom iz vlasti ili opozicije koja sopstveni narod označava genocidnim, iako smo upravo mi Srbi najveće žrtve genocida u Drugom svetskom ratu u NDH, što nikada nije priznato u međunarodnim institucijama - kazao je lider Dveri.

Očekivano, ponovo su se na društvenim mrežama pojavile kritike i napadi zbog Obradovićevih stavova.

- Boško je desna i trezvenjačka varijanta Sergeja... Super lik koji ne ume da se obuje i izuje u jednoj pameti - poručio je jedan od Đilasovih simpatizera, a bilo je i onih koji su tvrdili da je predsednik Dveri moron.

Šutanovac: Obradović je shvatio!

Pohvala na Obradovićevo izlaganje neočekivano je stigla od nekadašnjeg predsednika DS-a Dragana Šutanovca.

„Pa ne može se reći da Boško nije shvatio iako se od njega najmanje očekivalo. Priča o izdaji Kosova je besmislena još od Brankovića“, napisao je on na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

01.07.2021 07:58

A koja opozicija dajte molim vas stado ovaca i nek cuvaju