ĐILASU I SULJI SMETA SRPSKA VOJSKA: Preko tajkunskih medija napadaju vojnu vežbu održanu na Pešteru
Printskrin

Mediji pod kontrolom Dragana Đilasa i njegovog imenjaka Šolaka objavili su kako je pešterska vojna vežba nanela veliku štetu srpskim stočarima. Kako navodi N1, stočari su morali sa svojim stadima da napuste pašnjake, te stoka već deset dana sedi u štalama, a pašnjaci su zbog silnog granatiranja uništeni za ovu godinu. Oni su to potkrepili izjavama Arifa Bulića sa Peštera, čija je zemlja korišćena za vojnu vežbu, pa se pita ko će mu nadoknaditi štetu.

Ipak, kao po običaju, tajkunski mediji vole da izvrnu priču kako njihovom vlasniku odgovara, pa su značajne činjenice gurnuli u zapećak. Istina je da su stočari sa Peštera potpisali sporazum s Vojskom Srbije u vezi korišćenja zemljišta za vojnu vežbu. U njemu piše da će im biti nadoknađena šteta koja će nastati na livadama.

Napadima na Vojsku Srbije pridružio se narodni poslanik Mirsad Hodžić, saradnik Sulejmana Ugljanina, predsednika SDA Sandžaka. Kako je Hodžić rekao, siguran je da su ugovori sa Vojskom iznuđeni pod pritiskom, te da je time naneta ogromna šteta ljudima tog kraja.

Ugljanin i Kurti najbolji drugari!

Predsednika SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin poznat je kao neprijatelj Srba dok s Aljbinom Kurtijem gaji blisko prijateljstvo. Oni su se više puta sastajali u Prištini. Ugljanin u svojim izjava često promoviše lažnu državu Kosovo, te ne čudi otkud on u tajkunskim medijima.

Narodni poslanik Vladimir Orlić ističe da reakcije bivšeg režima i medija pod kontrolom tajkuna najbolje pokazuju da imamo čime da se ponosimo kao narod.

- Ne samo da je država koju predvodi Aleksandar Vučić ubedljivo, na svakom polju, uspešnija i snažnija od one ponižene Srbije koju su tajkuni i lopovi samo pljačkali i ponižavali već je i vojska danas neuporedivo snažnija nego onda kada su je lupeži ciljano uništavali da se dodvore strancima. To jednostavno ne mogu, ne umeju da ospore. A ne mogu ni da podnesu uspehe države niti njene vojske, oni koji ne kriju da im je smisao života postala mržnja prema vrhovnom komandantu Vojske Srbije, predsedniku Srbije. Zbog lične mržnje prema njemu, sramno se ponašaju i prema vojsci i prema državi Srbiji. Ali način na koji to rade i nivo priča kojima se bave pokazuju da jednostavno nemaju ništa realno da mu zamere. Samo kipte od besa i izmišljaju gluposti koje su ozbiljnim i pristojnim ljudima smešne - kaže Orlić, i dodaje da Đilas i Šolak ozbiljno kubure sa kadrom ovih dana, od kada im posao ide nizbrdo.

- Napuštaju ih redom poznatiji urednici i novinari. Ovakve priče kakve oni objavljuju u patetičnim pokušajima da napadnu Aleksandra Vučića ne bi pisale ni dečje novine. Boljeg pokazatelja nemoći i frustracije tajkuna i lopova nema - zaključio je Orlić.

Marković: Boli ih uspeh Srbije

Narodni poslanik Aleksandar Marković ističe da N1 i ostali Đilasovi mediji već danima vode nezabeleženu negativnu kampanju protiv predsednika i Vojske Srbije.

- Očigledno je da ih boli svaki uspeh Srbije, a naročito jačanje Vojske Srbije, koje je na veličanstven način predstavljeno upravo na vojnoj vežbi. Za razliku od Đilasa, Tadića, Jeremića i ostalih koje ti isti mediji promovišu, a koji su godinama uništavali našu vojsku, Aleksandar Vučić zna da je jaka i snažna Vojska Srbije garant mira i stabilnosti u regionu - kazao je Marković za Alo!.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (20)

Loading
Neso

29.06.2021 08:00

Ma koga briga za njihovo misljenje ,zasto im omugucavate toliki prostor u medima. Netreba ih ni pominjati i tacka.

Љупка

29.06.2021 08:28

Ђиласовцима ништа није свето.

Anja

29.06.2021 09:11

Đilasu ne odgovara ništa što nije u njegovom interesu, na kojem bi uspeo da ostvari svoje lične ciljeve.

Anja

29.06.2021 09:11

Đilasu ne odgovara ništa što nije u njegovom interesu, na kojem bi uspeo da ostvari svoje lične ciljeve.

Igor

29.06.2021 09:41

Đilasu smeta svaki napredak Srbije, jer više nema gde da zavuče ruku, jer je naučio na egzotiku.

Nora

29.06.2021 10:16

JOJJJJJJJ DJILAS KOJI SMESTA DRUGIMA MISLI DA I NJEMU SVI SMESTAJU

caca

29.06.2021 10:36

Đilasu smeta sve što je vezano za Srbiju,smeta mu da Srbija bude jaka i uspešna,da imamo stabilnu i jaku vojsku!

Zarko Popovic

29.06.2021 10:52

Djlasu je uvek smetalo sve sto je dobro za Srbiju tako da nas ovo nista ne cudi

sasa

29.06.2021 10:55

Djilasu smeta napredak Srbije,jer dok je on bio na vlasti jedino zasta se borio je zapravo licni interes

Mirjana

29.06.2021 11:01

Djilasu sve smeta ,on ne zeli da vidi jaku Srbiju i jaku srpsku vojsku.

Andjela

29.06.2021 11:14

Oni su doveli drzavu na rub egzistencije, a sada im smeta jaka i organizovana Srbija. Djilase narod te ne zeli.

Rada

29.06.2021 11:21

A sta bi ti ? Opet zute kuce, gladne Srbe pa da nam iz prljavih kamiona bacate vekne leba , onako u gomilu pa ko uvati, Sram te bilo. Vrati ono sto si oteo, pomozi narodu da zivi. Ne misli samo na svoju guzicu.Bruko.

Bojan

29.06.2021 12:09

Đilas će biti adekvatno kažnjen na izborima zbog svega do sad sta je uradio.

lela

29.06.2021 12:14

Zar se od takvih likova moglo ocekivati pozitivno mišljenje.

Pahuljica

29.06.2021 13:01

Djilas nikako da se pomiri sa napretkom Srbije. Krivo mu je sto ne moze da krade, sto neko drugi ima veliku podrsku naroda, a njega niko ne zeli.

Toma

29.06.2021 14:36

Kako Djilas spinuje ove priče i braća Grim bi mu zavidela na bajkama.

crnamamba

29.06.2021 16:17

Djilasu izgleda smeta svaki napredak Srbije!!!

Tanjusa

29.06.2021 16:20

Kada bi voleo Srbiju radovao bi se zbog svakog napredka ali ocigledno je da nije tako!!!

Julija

29.06.2021 20:20

Vojska Srbije je sada opremljena i jaka, a za vreme zutih su se tenkovi sekli i prodavali. Uopste mi nije jasno zasto se Djilas vise pojavljuje u medijima, kada je njegovo mesto odavno u zatvoru.