VULIN O JEREMIĆU: Vuk i društvo se pošteno izbrukali, histerija i kukavičluk ne pristaju matorim političarima
Foto: Printscreen B92

- Jeremić i društvo su se izbrukali kao malo ko u srpskoj politici. Takva doza histerija i kukavičluka ne bi pristajala ni 12-godišnjim devojčicama, a posebno ne matorim političarima - rekao je Vulin za današnje "Večernje novosti".

- Vučić im je još jednom održao lekciju iz politike, ali i muškosti. Nije uslov da budete hrabri da biste postali predsednik, ali dobro je znati da imamo predsednika koji se ne boji. Jeremić izgleda nije naučio da Vučić uradi uvek ono što Jeremić nikada ne bi očekivao, a ni smeo - kazao je Vulin.

Ministar unutrašnjih poslova je u petak ocenio da je dolazak četvorice predstavnika Narodne stranke u Predsedništvo Srbije pokušaj da se isprovocira predsednik Srbije Aleksandar Vučića.

On je tada čestitao pripadnicama "Kobri" što su sprečili da rukovodstvo Narodne stranke predvođeno Vukom Jeremićem "dobije od predsednika Vučića ono što su zaslužili".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Zeljko

27.06.2021 13:45

Obog puta slažem se sa Vulinom, ona predstava Jeremića nije ni za klince osnovce na velikom školskom odmoru, ono je jadan performans Jeremića.

Mijo

27.06.2021 23:28

Jeremić je jedna velika dzukela i prevaranat. Ovim delom je pokazao svoje pravo lice i lice njegove opozicije koju on predvodi on nije nikakav lider on je jedan veliki maniuplator i hoštapler.

Jana

28.06.2021 01:53

Mene je ovaj Jeremić pošteno nasmejao, kolika kukavica, a mator čovek. 😂