PAPIĆ "Da je susret trajao sekund duže, Jeremiću bi morali da zovu Hitnu, tako je branio i Kosovo"
Printskrin

 

Član glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Papić odgovorio je lideru Narodne stranke Vuku Jeremiću koji je danas sa sa svojom ekipom: Vladimirom Gajićem, Borom Novakovićem i Miroslavom Aleksićem došao do zgrade Predsedništva u nameri da linčuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je sišao sam pred njih, bez ikakvog obezbeđenja i pozvao ih da ispune ono što obećavaju, ako smeju, da ga linčuju.

PAPIĆ

Printskrin

 

 

– Vuk Jeremić, poslovni partner uhapšenog Patrika Hoa ume samo da preti i da se junači sa sigurne udaljenosti. Čim je došlo gusto, pokazao je svoje pravo lice. Izgledao je prestravljeno kada je video Vučića, da je susret potrajao sekund duže, morala bi Hitna da reaguje. Tako je branio i državnu zajednicu i KiM, sve dečko radi po principu “držite me da ga ne udarim”. Pozer – napisao je Papić na svojoj Instagram priči.

Da podsetimo, predsednik Vučić, pored toga što je sam izašao pred Jeremića i njegovu ekipu, rekao im je da su lopuže i najgori kriminalci. Jeremić, kada je shvatio da se predsednik ne šali i da ih poziva da ispune svoju nameru, obrnuo je ćurak i počeo da vrišti u panici kako hoće samo na RTS pred kamere, a da ga je strah da uđe u Predsedništvo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading