VLADIMIR ORLIĆ Jeremić je politički propalitet i ljudski škart, pretio je kako će prebiti Aleksandra Vučića
SNS

 

"Politički propalitet i ljudski škart u bezobličnoj pihtijastoj formi, koji se svom kamermanu predstavio kao - Vuk Jeremić sa još četvoricom drugih bitangi, potegao je danas posle nekoliko piva do Predsedništva Srbije, sve preteći kako idu da - prebiju Aleksandra Vučića. I brže su izašli odande nego što su ušli, neobavljenog posla.

Nadali su se dripci tokom hrabrenja u bircuzu da Aleksandar Vučić neće sići pred njih, da će na buku i na blef da im prođe još jedan cirkus koji snimaju za tviter. I preigrali se. Jer kad je Vučić sišao među njih, u lice im rekao da su lopovi - što im inače misli i cela Srbija, krenuli su da se tresu, mucaju i cvile, nije se prosto znalo koja je od tih đilkoških kukavica glasnija u zapomaganju. Ni ko je od njih brži, kad su zagrebali nazad prema vratima.

Kad su obrisali suze i popravili šminku, opet su "hrabro" stali - pred svoju kameru, sa spoljne strane ulaznih vrata. Da vade štetu, pokušaju da deluju bar promil veći od makovog zrna - u svojim očima. Uzalud. Srbija je sve videla. Pokazao im je Aleksandar Vučić na najdirektniji mogući način - da oni ne mogu nikoga da linčuju. Da svojim pretnjama i bulažnjenjem o "revanšizmu" niti koga mogu da uplaše, niti da sakriju istinu o sopstvenoj ološkoj prirodi i ljigavom, kukavičkom karakteru.

Svi u Srpskoj naprednoj stranci su ponosni na svog predsednika, koji bitange po pravilu postavlja na mesto svaki put kada se zalete u čoporu. Što im ne da Srbiju nazad u kandže, nikada i nigde, a usput obezbedi i pouku - zašto im nije pametno kad preteraju sa mlakim pivom po toplom danu. Posle čega ih pošalje nazad na tviter, da se druže sa vršnjacima, a on se vrati vođenju države. Svako onome - što mu priliči", rekao je Vladimir Orlić, član Predsedništva SNS.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Sale

25.06.2021 11:56

Kada to kaže ova moralna gromada onda je to sigurno tačno.

Tanja

25.06.2021 12:35

Policija da pohapsi tu pijanu i razularenu bandu koju predvodi Jeremic.

Niki

26.06.2021 01:19

@Tanja - Zaista su dotakli dno Jeremic i kompanjoni..Dalje nema

Olja

25.06.2021 13:07

Jeremic bi na stenu golim rukama, obicna karikatura od coveka.

Dragan

26.06.2021 03:58

Izgubiće Marinka prvo mesto za pravljenje cirkusa i gluposti zbog Jeremića.