MILAN KNEŽEVIĆ: Ja sam vladajuća opozicija! Po ustašama koje su drale i ubijale srpske ženu i decu, DPS je nazvao ulice! (VIDEO)
Foto: Printscreen

- Ukoliko biste negirali genocid u Srebrenici, suočili biste se sa prekršajnom ili krivičnom prijavom u Crnoj Gori. Ovo je najsramnija odluka, sramnija još od priznanja tzv. Kosova. Oni koji su izglasali ovu rezoluciju i proglasili Srbe genocidnima, došli su na vlast zahvaljujući srpskim glasovima, kaže Milan Knežević.

- Postavlja se pitanje da li je Milo uopšte otišao. Mi Srbi smo opet ispali naivni.

- Rezolucija je izglasana sa članovima DPS koji su izopšteni iz crkve, zbog onog sramnog zakona. Osećam se kao poslanik opozicije. Bečić me je neprijatno iznenadio. Nisam to očekivao da on učestvuje u izglasavanju rezolucije.

- Tužilaštvo može sada da traži izjavu od mene, kada kažem da se radi o NAVODNOM genocidu. Skrivali su se mnogi zločini na prostoru Crne Gore, počinjeni od handžar divizije. Ustaše iz Hercegovine ubile su hiljade ljudi i dece i bacali ih u jame. Drali su žene i decu, kačili ih za noge i skidali kožu sa njih. DF je tražio da skupština usvoji Rezoluciju o genocidu nad Srbima u Pivskim dolama i u Velici. Delovi parlamentarne većine su to odbili.

- Izvesni Osman Rastoder je bio jedan od predvodnika pokolja, koji sad ima glavnu ulicu u opštini Petnica, a dobio ju je od DPS. Kada ja tražim rezoluciju o genocidu nad Srbima kažu da sam retrogradan, ali moram da govorim o Srebrenici. Ako oni hoće da ja priznajem svaki dan da sam genocidan, a nisam, onda ja odbijam da učestvujem u takvoj vlasti. Ja sam vladajuće opozicija, kaže Knežević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading