ŠEŠELJ NEOČEKIVANO REAGOVAO Vojvoda rekao šta misli o tome što Nikola Jokić ne igra za reprezentaciju
Foto: Printscreen TV Pink

- Ja baš nisam stručan i kompetentan za te sportske stvari. Mene ne pogađa što je Nikola Jokić odbio da igra za reprezentaciju. Ja se ne mešam u sportska zbivanja. Ne pripadam delu javnosti koja na to reaguje - rekao je Vojislav Šešelj.

Šešelj je istakao da je generalno za to da samo igrači iz domaće lige igraju za reprezentaciju, kako bi lakše napredovali.

Ostali gosti, Milan Knežević iz DF i reditelj Dragoslav Bokan takođe nisu želeli da osude Jokića.

- Ja razumem žal onih koji navijaju za našu reprezentaciju što neće moći da ga vide i što će to otežati naš put ka zlatu. S druge strane, moramo da se setimo da smo ga imali već kao predstavnika naše zemlje. On je bio reprezentacija u vidu čoveka koji je uradio mnogo. Svi su spominjali Srbiju tada - rekao je Bokan.

Podsećamo, iako su se svi u Srbiji nadali da bi Nikola Jokić ovog leta mogao da obuče dres reprezentacije, od toga neće biti ništa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Grga Pitić

21.06.2021 05:53

Jedan je vojvoda, a drugi iz Vojvodine...

Ivan Zgrozeni

21.06.2021 08:27

@Grga Pitić - Ispravka. Sa severa Srbije.

Srbijo, Zuta kuco

21.06.2021 08:31

Bio je u reprezentaciji u Kini pa nije igrao. Zbir zvezda ne cini tim. Koja bi korist bila od njega ako mu ljubomorni saigraci ne daju loptu? U Kini je Djordjevic forsirao Bogdanovica i uspeo. Bogdanovic je bio "najbolji strelac" zato sto se racuna apsolutan broj datih koseva a zanemaruji iz koliko pokusaja je to postignuto.

Drago

21.06.2021 08:55

To je naređenje Amerikanaca da nesme da igra za Srbiju

Miki

21.06.2021 11:32

Chuj, vojvoda! Sa titulim vojvode ga odlikovao pop/heron/Djuic, I dao mu pare da podigne ustanak, ovaj gmaz Dade pare Miloshevicu za izbore pa sa njim u koaliciju! Nije vishe vojvoda sigurno budite! A Sheshelj da ustane KADA sledeci put pomene ime heroja Jokic Nikole, kojije dzin u svakom smislu......!