Nedimović: Nijedan SSP koji ima veze sa Đilasom ne može biti dobar po Srbiju
Alo
 

 

Izgleda da nijedan SSP koji ima veze sa Draganom Đilasom i njegovom klikom ne može biti dobar po Srbiju. Loše sklopljenim Sporazumom o stabilizaciji i pridruživanju poznatim kao SSP su uništili srpskog seljaka, a danas bi sa još lošijom strankom iste skraćenice, SSP, da unište i svakog građanina Srbije. Najpre su uništili PKB simbol srpske poljoprivrede, kao i Budimku, Voćar i Srem Šid.

Hiljade ljudi je ostalo tada bez posla, a srpskom agraru su pokidali žile kucavice i predali ga svojim tajkunima na veresiju. Sve smo to ipak uspeli da za nekoliko godina povratimo u život, obezbedimo vrhunske investitore koji su ponovo pružili priliku stotinama porodica da ponovo žive od tih istih preduzeća. Konačno, da znaju da to što proizvedu imaju kome da prodaju.

Sva njihova bezidejnost i neznanje koje ih je obuzelo se najviše videlo danas u Blacu. Mislili su da je to ono napušteno Blace koje su nam ostavili isto mesto, ali je istina zapravo potpuno drugačija. Danas je Blace mesto koje je postalo simbol uspešnih projekata koji su zaživeli upravo od tih istih subvencija koje dajemo u rekordnim iznosima, kako nikada ranije nije bio slučaj.

Desetine novih traktora, hladnjača i prerađivačkih kapaciteta su podignuti bilo uz pomoć nacionalnih subvencija, bilo uz pomoć IPARD-a, koji uzgred budi rečeno nisu godinama mogli ni da pokrenu, a kleli su se u tu istu Evropsku uniju kao ključ srpske budućnosti.

Neka samo nastave sa demagogijom, mi ćemo kao i do sada da radimo i otvaramo nove prilike za bolju budućnost srpskog seljaka i svakog drugog građanina Srbije - naveo je Nedimović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading