NIJE DOVOLJNO "OSVJEŽILO" Ovako to izgleda kad ti kolonizator sastavlja vladu i kad se niotkuda pojave "novi ljudi"
EPA

Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović oštro je reagovao nakon što je u Skupštini Crne Gore smenjen ministar Vladimir Leposavić usvojena Rezolucija o Srebrenici.

Radulović je Crnu Goru praktično nazvao kolonijom, a tamošnju vlast okarakterisao kao potpune sluge stranaca.

- Ovako to izgleda kada ti kolonizator sastavlja vladu i piše "istoriju". Nije dovoljno "osvježilo". Moraće ponovo. Glasači moraju da nauče da kažnjavaju političare na izborima i u šta se mogu izroditi "novi novcati" ljudi koji se od nikud pojave na čelu liste - napisao je Radulović.

NIJE DOVOLJNO

Printscreen

 

 

Podsetimo, Skupština Crne Gore usvojila je na predlog Bošnjačke stranke Rezoluciju u Srebrenici kojom se osuđuje genocid počinjen u tom naselju.

Iako ne postoje pravni i naučni dokazi o genocidu, niti je na nivou opštine i naselja poput Srebrenice moguće izvršiti genocid, ova višedecenijska agenda o genocidu u Srebrenici sprovodi se sveobuhvatno uz podršku zapadnih sila, zemalja u regionu koje svoju politiku zasnivaju na srbofobiji i delu medija, prodane intelektualne elite, kvazi elite, političara i javnosti u Srbiji.

Cilj je stvoriti dežurnog krivca od Srbije i nametnuti kolektivnu krivicu srpskom narodu koji će potom biti eksploatisani u svakom pogledu, a sve je deo šireg plana revizije istorije koji se uveliko sprovodi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ruzica

18.06.2021 14:22

Radulovicu slazem se sa Vama. Nista ne osta od cojstva i junastva, a ni obraza kod Crnogoraca. Postase sluge i vazali. Preci im se okrecu u grobovima. Jadno i bedno.