KAKVI LAŽOVI, STRAŠNI LAŽOVI! Vučić raskrinkao ko stoji iza poništene presude Darku Šariću!
Foto: Alo/Masonari Jošida

Vučić je povodom napada od strane opozicije povodom poništavanja presude Darku Šariću, rekao da je Šarićev klan osnovan u vreme vlasti bivšeg režima i da je ulagao u Vojvodinu u sprezi sa članovima DS.

Vučić je odbacio i tvrdnje da to ima veze sa tim što je navodno njegova prijateljica Jasmina Vasović, predsednica Visokog kasacionog suda.


Kaže da je poznaje, ali da mu nije prijateljica, i da se naslušao laži i priča, i da takve stvari neće da demantuje i da ga je sramota i da sluša takve gadosti.

- Ovo će vam biti sada zanimljivo da čujete. Kažu da je poništena presuda zato što je Vučićeva prijateljica Jasmina Vasović, predsednica Kasacionog suda, donela tu odluku. A znate li ko je stvarno doneo odluku? Nije sudija Vasović, već legenda 5. oktobra i cele demokratske javnosti, sudija koja je sudila ubicama Đinđica i Stambolića, žena koja je dala intervju NiN-u, Radmila Dragičević Dičić - otkrio je predsednik.

- Protiv nje nemam ništa. Pretpostavljam da je donela odluku u skladu sa zakonom i pravom. I sta ćemo sada? Vidite dokle idu laži ljudi koji nemaju svoju politiku. Šta ako bude odležao 10, 12, godina, da li će neko da kaže izvinite? - upitao se Vučić i dodao da nije on živeo sa narko dilerima i tražio im usluge.

Šarićev klan nastao u vreme Tadića, Đilasa, Jeremića i Marinike Tepić

Vučić je odbacio je tvrdnje Marinike Tepić da je proces protiv Darka Šarića izrežiran i da će biti oslobođen posle sedam godina i ukazao da je Šarić već više od sedam godina u pritvoru.

Napominje i da je klan Šarića nastao u vreme, Tadića, Ðilasa, Jeremića i Marinike Tepić koja je, kako kaže tada bil kod Čanka u stranci.

- On je bio slobodan kao ptica, a imovinu u Vojvodini prao zajedno sa rukovodstvom Demokratske stranke - naveo je Vučić.

Slučaj Resavica

On je istovremeno čestitao tužilastvu oko slučaja Resavica, navodeći da se već treće rukovodstvo te kompanije hapsi, jer se bavilo pljačkom, dok se Resavica na silu održava, iako je trebalo da bude zatvorena.

- Svako rukovodstvo se bavilo pljačkom. Uhapsićemo i četvrto ako to budu radili - rekao je Vučić napominjući da je neverovatno da se to čini u preduzeću koje ima toliko problema.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
popovic77

17.06.2021 01:37

Od strane opozicije se i ne moze cuti istina vec samo lazi sto je za njih sasvim normalno