LONČAR REAGOVAO NA GNUSNE NIKŠIĆEVE LAŽI Besraman način za medijsku promociju, zaslužuje prezir i osudu!
Tanjug

Predsednik SDP-a i zastupnik u Parlamentu Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić izneo je na današnjoj sednici informacije koje je dobio od "ozbiljnog izvora iz diplomatskih krugova" u vezi vakcinacije građana FBiH u Srbiji.

LONČAR REAGOVAO NA GNUSNE NIKŠIĆEVE LAŽI Besraman način za medijsku promociju, zaslužuje prezir i osudu!

Foto: Printscreen

 

“Prema informacijama koje sam dobio iz relevantnih diplomatskih krugova, Federacija BiH je platila Republici Srbiji za isporuku vakcina. Naravno, da su iz Rusije upozorene vlasti u Srbiji da smo Ruska Federacija može ugovarati prodaju i isporuku vakcina trećim državama. To je bio razlog zašto vakcine nisu bile dostavljene, a naravno da se novac nije mogao vratiti u budžet, pa je pronađeno solomonsko rešenje da se našim građanima omogući navodno besplatno vakcinisanje u Republici Srbiji”, tvrdi je Nikšić.

Reagujući na bezumnu laž i neskrivenu mržnju prema Srbiji, njenim građanima i rukovodstvu Srbije koju je neki Nermin Nikšić izneo danas, ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar je poručio "neka mu je na čast" - i njemu i svima njemu sličnim koji na ovako besraman način koriste priliku da se medijski promovišu! Svako ko želi da jedan par ekselans humanitarni gest predstavi na lažan način zaslužuje samo prezir i osudu.

Siguran sam da taj Nermin i njemu slični polaze od sebe i sopstvene pretpostavke da u svakom gestu treba pronaći svoj interes, poručio je ministar Lončar dodajući da je siguran da građani BiH znaju istinu i prepoznaju ko im je prijatelj, a ko se ponaša kao ratni profiter.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading