ŠEŠELJEV PREDLOG PODELIO POSLANIKE!  Neki će u lavoru, a neki na moru
Alo

Ovaj predlog podelio je narodne poslanike, te su ga jedni podržali, a drugi poručili da im ne pada na pamet da slušaju radikale.

ŠEŠELJEV PREDLOG PODELIO POSLANIKE!  Neki će u lavoru, a neki na moru

Dragan Šormaz - Alo - M. Jošida

 

- Ništa što Srpska radikalna stranka predlaže ne razmatram. Niti ću! A da li ću ići negde preko leta, o tome još uvek nisam razmišljao. Moja deca će sigurno ići negde na more, a to je svakako inostranstvo - poručio je za Alo! Dragan Šormaz.

ŠEŠELJEV PREDLOG PODELIO POSLANIKE!  Neki će u lavoru, a neki na moru

Snežana Paunović - Alo - M. Jošida

 

Socijalistkinja Snežana Paunović kaže da je apel kolega iz SRS-a lep i patriotski.

- Važno je da smo održali ekonomsku stabilnost u doba pandemije i da ima mogućnosti da se odvoji novac za letovanje. Srbija ima sjajnih turističkih destinacija, treba uživati u tome. U zavisnosti od obaveza doneću odluku gde ću provesti godišnji odmor. Destinacija je, svakako, manje važna od toga da budete u društvu onih koje volite. Dakle, posetiću jednu od turističkih atrakcija u Srbiji, ali ću se potruditi da par dana provedem i u bratskoj Crnoj Gori - kazala je ona.

ŠEŠELJEV PREDLOG PODELIO POSLANIKE!  Neki će u lavoru, a neki na moru

Aleksandar Čotrić - Alo - V. Marković

 

Aleksandar Čotrić tvrdi da svako ima pravo da ide na odmor kuda želi, posebno sada kada su granice poluotvorene za srpske turiste.

- Međutim, postoji ekonomski patriotizam koji sugeriše da se odmor ili bar deo odmora provede u svojoj zemlji, jer se ona tako bolje upoznaje, pa samim tim i voli. Na taj način novac ostaje u Srbiji našim radnicima u turizmu, saobraćaju, ugostiteljstvu, poljoprivredi, te se doprinosi ravnomernijem razvoju svih delova države. Pobornik sam odmora u Srbiji i sigurno neću ići u inostranstvo ove godine. Ostalo je samo da se odlučim između Tare, Stare planine, Đerdapa ili Palića - kazao je on za naš list.

Vladimir Marinković smatra da je predlog konstruktivan i podržava ga u potpunosti.

- Ovo je vreme kada svi građani treba da imaju u vidu da na svaki pa i ovaj način treba da podržimo domaću privredu i razvoj domaćih turističkih potencijala, a posebno što Srbija može da ponudi puno interesantnih i visokokvalitetnih turističkih destinacija. Smatram da ovo treba da bude u neka vrsta obaveze za državne funkcionere i dobar primer za sve druge. Dakle, nema puno razmišljanja, letujmo u Srbiji - poručuje narodni tribun. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading