DIJANA ACI POSLALA SBPOK KAO SVADBENI POKLON! Alo otkriva kako se Hrkalovićka svetila Jovičiću jer je ostavio!
Foto: MUP Srbije

- Jovičić je mislio da je veza sa Dijanom daleka prošlost, ali Hrkalovićeva nije mogla da ga zaboravi. On se 2014. godine oženio i ona je to mirno prihvatila. Pomislio je da je njegovim mukama konačno došao kraj. Nažalost, čini se da je Hrkalovićeva tek počinjala svođenje računa sa bivšim dragim - objašnjava naš izvor i dodaje da je Hrkalovićeva tada tek uzimala zalet u karijeri u policiji, koja je napredovala vrtoglavom brzinom.

- Dijana je napredovala na lestvici i jačala svoje veze u policiji. Brzo je njeno ime postalo ono koje se izgovara šapatom jer su je sve svi plašili. Imenovana je 2017. za državnu sekretarku u MUP-u i rešila je da je došao trenutak da bivšem dečku servira osvetu koju neće zaboraviti - navode naši izvori i dodaju da je tada Jovičiću poslala pripadnike SBPOK-a u Opštinu Palilula.

- Oni su u opštini bili par meseci, pregledali su papire. Jovičić je znao da joj ne može ništa jer je previše jaka - zaključuje naš sagovornik.

Printscreen

 

Alo! je juče pisao da je Dijana Hrkalović teško podnela to što ju je Aleksandar Jovičić ostavio, te mu je pretila da će mu se kad- tad osvetiti.

- Dok je Dijana sanjala zajednički život, Acu su emocije prošle i odlučio je da na tu vezu stavi tačku. Kada je svojoj dragoj saopštio da je kraj, počeo je njegov pakao - objasnio je naš izvor i dodao da je raskid bio turbulentan.

- Hrkalovićeva je burno reagovala. Nije želela da prihvati da je ostavljena, te je svom dragom pretila da će je zapamtiti. Jovičiću nije bilo nimalo svejedno u tom periodu. Plašio se Dijane. Znao je da je nezgodne naravi i nije bio siguran šta može da mu napravi - kazao je naš izvor.

Podsetimo, Aleksandar Jovičić je početkom juna uhapšen zbog sumnje da je uticao na odgovorno lice za inspekcijske poslove u Opštini Palilula, da dalje utiče na građevinske inspektore da zloupotrebom položaja omoguće izgradnju objekata bez građevinske dozvole, kao i da je od investitora za navedene objekte protivpravno prisvojio 28,8 miliona dinara.

Zaradio 350.000 evra na svadbi

Aleksandar Jovičić je na saslušanju, navodno, rekao da je 350.000 evra u kešu, koje je policija prilikom pretresa navodno pronašla u njegovoj kući lična ušteđevina i novac koji je dobio od svadbe. On se oženio 2014. godine, a kako je navodno naveo, uspeo je da novac od poklona sačuva i nakon nekoliko godina.

 

Komentari (2)

Loading
Pekson

16.06.2021 09:18

Sve je to manje bitno,narod zanima hoce li ona da robija ili ce da se izvuce kao Stefanovic????

Obrni Okreni Isto

16.06.2021 12:06

Jedan sacuvao grdne pare sa svadbe, drugi donosi pare od tetke iz Kanade,... Sjajna su mi avi ti ekipa.