DIJANA ACI POSLALA SBPOK KAO SVADBENI POKLON! Alo otkriva kako se Hrkalovićka svetila Jovičiću jer je ostavio!
Foto: MUP Srbije

- Jovičić je mislio da je veza sa Dijanom daleka prošlost, ali Hrkalovićeva nije mogla da ga zaboravi. On se 2014. godine oženio i ona je to mirno prihvatila. Pomislio je da je njegovim mukama konačno došao kraj. Nažalost, čini se da je Hrkalovićeva tek počinjala svođenje računa sa bivšim dragim - objašnjava naš izvor i dodaje da je Hrkalovićeva tada tek uzimala zalet u karijeri u policiji, koja je napredovala vrtoglavom brzinom.

- Dijana je napredovala na lestvici i jačala svoje veze u policiji. Brzo je njeno ime postalo ono koje se izgovara šapatom jer su je sve svi plašili. Imenovana je 2017. za državnu sekretarku u MUP-u i rešila je da je došao trenutak da bivšem dečku servira osvetu koju neće zaboraviti - navode naši izvori i dodaju da je tada Jovičiću poslala pripadnike SBPOK-a u Opštinu Palilula.

- Oni su u opštini bili par meseci, pregledali su papire. Jovičić je znao da joj ne može ništa jer je previše jaka - zaključuje naš sagovornik.

DIJANA ACI POSLALA SBPOK KAO SVADBENI POKLON! Alo otkriva kako se Hrkalovićka svetila Jovičiću jer je ostavio!

Printscreen

 

Alo! je juče pisao da je Dijana Hrkalović teško podnela to što ju je Aleksandar Jovičić ostavio, te mu je pretila da će mu se kad- tad osvetiti.

- Dok je Dijana sanjala zajednički život, Acu su emocije prošle i odlučio je da na tu vezu stavi tačku. Kada je svojoj dragoj saopštio da je kraj, počeo je njegov pakao - objasnio je naš izvor i dodao da je raskid bio turbulentan.

- Hrkalovićeva je burno reagovala. Nije želela da prihvati da je ostavljena, te je svom dragom pretila da će je zapamtiti. Jovičiću nije bilo nimalo svejedno u tom periodu. Plašio se Dijane. Znao je da je nezgodne naravi i nije bio siguran šta može da mu napravi - kazao je naš izvor.

Podsetimo, Aleksandar Jovičić je početkom juna uhapšen zbog sumnje da je uticao na odgovorno lice za inspekcijske poslove u Opštini Palilula, da dalje utiče na građevinske inspektore da zloupotrebom položaja omoguće izgradnju objekata bez građevinske dozvole, kao i da je od investitora za navedene objekte protivpravno prisvojio 28,8 miliona dinara.

Zaradio 350.000 evra na svadbi

Aleksandar Jovičić je na saslušanju, navodno, rekao da je 350.000 evra u kešu, koje je policija prilikom pretresa navodno pronašla u njegovoj kući lična ušteđevina i novac koji je dobio od svadbe. On se oženio 2014. godine, a kako je navodno naveo, uspeo je da novac od poklona sačuva i nakon nekoliko godina.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Pekson

16.06.2021 09:18

Sve je to manje bitno,narod zanima hoce li ona da robija ili ce da se izvuce kao Stefanovic????

Obrni Okreni Isto

16.06.2021 12:06

Jedan sacuvao grdne pare sa svadbe, drugi donosi pare od tetke iz Kanade,... Sjajna su mi avi ti ekipa.