MILORAD DODIK ODGOVORIO BORKU STEFANOVIĆU: Vučić je vratio Kosovo na dnevni red, a oni nisu znali šta će s njim!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/ Youtube

Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde uputio je otvoreno pismo  predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku nakon njegovog gostovanja u emisiji na TV Hepi. Stefanović otpužuje Dodika  da je izmislio događaj u kome je u pola 11 uveče došao kod Dodika i zahtevao da se potpiše neki sporazum. On je dodao da Dodik imitira Vučića, kao i da je tokom rata razvijao privatni biznis. 

Milorad Dodik za Alo! objašnjava da za sve događaje postoje i drugi svedoci, tako da nije teško utvrditi šta je istina.

- Reč je o nadobudnom čoveku, ambicioznom da nešto nametne. Pojavio se u vreme kada je trebalo da potpiše jedan sporazum, tražio je od mene da to učinim, pa sam mu rekao da nemamo dalje o čemu da razgovaramo. Nakon pretnji je pokušao da moli, ali je tu zaista bio kraj našeg razgovora - rekao je Dodik.
Kada je reč o izjavama da se bogatio toko rata, Dodik ističe da je on za učešće u ratu dobio najviša odlikovanja.

- Bio sam komandir policije u Banja Luci, a kao poslanik 1993. godine učestvovao u brojnim važnim događajima. Nema potrebe da se upoređujem sa njim i da se upoređuje ko je šta doprineo. Svi koji su upoznali moj i njegov karakter znaju da je on beskarakteran u nastojanju da ostvari svoje ambicije, kao što je i činio i kada je bio deo vlasti. Njemu očigledno fali tema pa ih izmišlja - rekao je Dodik i dodao da predsednik Vučić vodi Srbiju bolje od svih i da ga treba podržati u vreme pregovora o Kosovu, pogotovo sada kada ga u Briselu očekuju teški dani.

-  Oni koji nisu znali ni šta hoće oko Kosova, sada se pojavljuju da komentarišu. Vučić je vratio Kosovo na dnevni red, dao do znanja da nema priznanja Kosova i da ono kao takvo nema budućnosti Srbije. U vreme Borka Stefanovića toga nije bilo, tada su pravljene ogromne, katastrofalne greške. Politički vrh tada nije vodio dobro priču o Kosovu, a deo te politike je bio i Borko Stefanović - zaključio je Dodik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading