HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU! Šešelj napustio studio - Nemojte me više zvati u vašu emisiju! (VIDEO)
Foto: TV Prva Printscreen

General Ratko Mladić će se sada naći na još većim mukama, pogotovo ako bude izručen u zatvor u Velikoj Britaniji. Britanci su izrazili stradostrasnu želju da on tamo služi kaznu. Time pokazuju šta misle o srpskom narodu u celini. Nije ni čudno što je Velika Britanija pokrenula onu rezolucije protiv Srbije zbog navodnog genocida - rekao je Šešelj.

Lider radikala je istakao da se nada da će se Rusija još više angažovati za generala Ratka Mladića.

Darko Mladić kaže da je general Ratko Mladić u takvom stanju da bi za njega izdržavanje kazne u Velikoj Britaniji ili Estoniji bilo smrtna kazna.

- Mi ćemo tražiti da mu se omogući da ide na lečenje. Pokušaćemo opet da pošaljemo tim lekarskih stručnjaka kod njega. Video sam tamo da je u holandskom zatvoru u kom se nalazi zatvor UN već su posete normalno dozvoljene. U ovom trenutku samo UN drže neka ograničenja i meni je bilo jasno od početka da su oni zloupotrebili koronu da bi generala Mladića odsekli od konsultacija sa lekarima i advokatima  - objasnio je Darko.

Darko Mladić je najavio reviziju presude i istakao da će izdvojeno mišljenje sudije Nijambe biti vrlo korisno odbrani za reviziju.

Šešelj napustio studio

Kada je Šešelj spomenuo i lažnog haškog svedoka, preminulog novinara Dejana Anastasijevića, reagovala je voditeljka Marija Savić Stamenić i prekinula lidera radikala.

- Nemojte tako da se ponašate! Vi se krajnje bezobrazno ponašate u emisiji. Bio je lažni svedok u procesu Miloševiću. Dejan Anastasijević i Jovan Dulović su dva lažna svedoka iz redakcije "Vremena". To su najgori haški lažovi - rekao je Šešelj.

Foto: Printscreen TV Prva

 

 

Pošto je voditeljka branila lažne svedoke kao "kolege novinare", Šešelj je napustio studio.

- Nema poštovanja prema izdajnicima srpskog naroda. Dva hoštaplera branite - rekao je Šešelj i izašao iz studija.

Foto: Printscreen TV Prva

 

 

Komentari (12)

Loading
Duda

13.06.2021 10:06

Ima li još neko da gostuje, svako jutro u jutarnjem programu il samo Šešelj? Dosadili ste nam više sa njim! Vratite ga u Hag 😂

Ne govori u moje ime

13.06.2021 14:25

@Duda - Duda, ja bi tebe od srcca vratila kroc isti tunel kojim si dosao na ovaj svet! Mazgo!

Dudla

13.06.2021 19:41

@Duda - Moze sa dva pesta Ali bez povrede

Sasa

13.06.2021 10:37

Ne podrzavam Seselja, ali ovog puta je totalno u pravu,,,,juce je tv prva dovela u emisiju zutoridjeg nazovi advokata koji javno tvrdi da je bio genocid u srebrenici i kao pokusava voditeljka da to negira, ali ga ne prekida u njegovoj bolesnoj i neosnovanoj tvrdnji,,,pomaže mu u njegovim sumanutim tvrdnjama,,,strasno..

Vesko

13.06.2021 11:07

Šešelj je 100% u pravu! Voditeljka je bezobrazna!

Sasa

13.06.2021 11:21

Ne podrzavam Seselja, ali ovog puta je totalno u pravu,,,,juce je tv prva dovela u emisiju zutoridjeg nazovi advokata koji javno tvrdi da je bio genocid u srebrenici i kao pokusava voditeljka da to negira, ali ga ne prekida u njegovoj bolesnoj i neosnovanoj tvrdnji,,,pomaže mu u njegovim sumanutim tvrdnjama,,,strasno..

Stevo

13.06.2021 14:30

Nekulturna voditeljka, upada u cec bez da je gost mogao da izgovori sto je zeleo. Na kraju gosp. Seselj nesme ni da kaze ono sto je istina. Koja je to sloboda govora i kakva je ovo agresivna voditeljka bez poznavanja bontona.

Ruzica

13.06.2021 16:44

Voditeljku treba smeniti. Ako nece narod ima i druge televizije, a ovu cemo bojkotovati. Izdajnik je izdajnik, pa ko bio.

Cedo

13.06.2021 20:54

Voditeljka se ofirala iz kojeg tabora dolazi. Obrazovanje i ponasanje voditeljke je prostacko. Bravo za Seselja da je napustio i ostavio ovu prostakusu.

Aco

13.06.2021 22:15

Bravo gospodine Seselj.Ovu kravu treba oterati.