MARINIKA TEPIĆ I DRAGAN ĐILAS RAZOTKRIVENI Isplivali stari snimci: Ovo je plan za Srbiju, a poseban tretman spremljen za Srbe (VIDEO)
Tanjug/Sava Radovanović

Uz ove reči Marinika Tepić padala je u vatru tokom svog govora u Skupštini Srbije, radeći kao zaposlena u jednoj drugoj partiji, pre transfera u preduzeće Dragana Đilasa.

Tepić je poznata kao jedna od najvatrenijih pristalica teze prema kojoj država Srbija i srpski narod treba da prihvate kolektivnu krivicu za tzv. genocid u Srebrenici, iako se događaji iz jula 1995. na tom prostoru, ni po naučnim, ni po pravnim argumetnima ne mogu nazvati genocidom.

Nakon prelaska u Đilasovu firmu i stranku, ovaj stav Marinike dobio je samo na snazi potpomognut ostalim satelitima ove nazadne politike kojom je potrebno "isprati mozak" građanima Srbije i nametnuti im kolektivnu krivicu.

- To je neko ko je bio spreman da potpiše da su Srbi genocidan narod i da se u Srebrenici desio genocid - rekao je Boško Obradović lider Dveri i nekadašnji partner Đilasove stranke o Mariniki Tepić.

Podsetimo, Dragan Đilas se nikada nije ogradio od politike koju zastupa Marinika Tepić, a ako uzmemo u obzir da su prisni saradnici u političkoj stranci i privatnom preduzeću, svima je jasno šta oni žele da urade sa Srbijom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (11)

Loading
ratko

09.06.2021 19:39

Zbog tih Marinikinih izjava i etiketiranja Srba kao genocidnog naroda trebalo bi da reaguju nadlezne sluzbe jer postoji opasnost da neki nezadovoljni gradjanin ili gradjani uzmu stvari u "svoje ruke".

stevo

10.06.2021 09:00

@milos - Djilas i negovi sateliti su u nebrojano puta do sada nam pokazali da rade otvoreno protiv Srbije i srpskog naroda

Ana

09.06.2021 20:55

Ma njima ništa više ne može pomoći, valjaju se u svom mulju.

Mikica

09.06.2021 21:52

Djilas sve sto radi, redi protiv Srbije i to je jasno kao dan.

Julija

09.06.2021 22:35

Marinika i njen gazda Djilas su izgubili kompas, vise ne znaju sta ce da izmisljaju i da lazu zarad licnog interesa, njih jedino interesuje licni interes i konacno bi Tuzilastvo moralo da reaguje.

pop977

10.06.2021 00:52

Od Djilasa i njegove Marinike se svasta jos moze cuti,jos na kraju ce reci da smo krivi i za rat u Siriji

Mirko

19.06.2021 10:55

Da li ti Marinika imas porodicu kad ih vidas ili ti je preca porodica S.S.P.Dragana Dilasa?