MLADIĆ IDE U ISTI ZATVOR U KOJEM JE KARADŽIĆ I Ratkova glava biće na tacni  muslimanskim ekstremistima!
EPA Jerry Lampen Pool

Britanski predstavnik je istakao da će Mladić biti prebačen u tu zemlju i da se na taj način daje podrška Mehanizmu. Ono što ipak više brine od lošeg smeštaja i nedostatka toaleta, jeste činjenica da je reč o zatvorima u kojima su najveći broj osuđenika muslimanski teroristi koji će jedva dočekati Karadžića i Mladića da im oni „presude“.

Kako je rekao srpski obaveštajac Božidar Spasić, Britanija i Amerika čine brojne ustupke muslimanskom lobiju, pa tako im i sada isporučuju prvo Karadžića, a sada i Mladića.

MLADIĆ IDE U ISTI ZATVOR U KOJEM JE KARADŽIĆ I Ratkova glava biće na tacni  muslimanskim ekstremistima!

Printscreen

 

- To je tako zbog činjenice da preko muslimanskih lobija kontrolišu međunarodne teroriste, džihadiste… Preko tih lobija rešavaju da ne bude terorističkih napada u njihovim zemljama. Ucenama a ne novcem, muslimani dobijaju određeni tretman. To je jedan bitan faktor, zaštitnici terorizma, koji utiču na to da se Mladić stavi u jedan od najgorih zatvora na svetu. U ovom momentu, jedino što možemo da poželimo Ratku jeste da ga se ne dokopaju muslimani u zatvorima jer možete misliti kakav će to „doček“ biti - rekao je Spasić.

Sudija Nijambe: Momir Nikolić je lažno svedočio!

Ime haškog sudije Priske Matimbe Nijambe juče je bilo jedna od glavnih tema srpskih medija jer je jedina od pet članova Mehanizma stala na Mladićevu stranu. Ona je razobličila ključnog svedoka protiv generala Ratka Mladića za Srebrenicu - Momira Nikolića.

Ona je jasno istakla da je ratni zločinac Momir Nikolić imao jak motiv da lažno svedoči protiv Mladića, kako bi iz njegove optužnice otpala optužba za genocid. Da je Nikolić osuđen za genocid, nikada ne bi video slobodu.
 

Kako je objasnio, neuobičajeno je da na sednici Saveta bezbednosti jedan činovnik neke zemlje govori u ime Suda gde će Mladić služiti svoju kaznu, što govori takođe i o namerama Britanaca.

- Oni žele da se dočepaju Mladića, pa da u zatvoru imaju i Mladića i Karadžića. To samo dokazuje „samostalnost“ suda u Hagu, kada jedan državni činovnik koji nema veze sa Haškim tribunalom određuje i saopštava svetskoj javnosti gde će Mladić da služi kaznu. Oni žele da doprinesu što bržem okončanju njihovog života. Uslovi za njih će biti izuzetno teški, loši… Hag i sud ne odlučuju, već politika. To je pravna farsa - zaključio je za Alo! Spasić.

Hrvati i Crnogorci likuju

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da je dobro što je general u zatvoru i da tamo treba da ostane.

- Neka je on tamo, lepo mu je tamo, tamo je super -  rekao je on.

Pljevaljski hodža Samir Kadribašić takođe likuje nad presudom Mladiću.

„Generale, doživotna! Da te bog poživi još dugo, da makar ’Pampers’ ima neku korist od tebe“, napisao je on na Tviteru.

Advokat Toma Fila istakao je da je Karadžić već poslat u smrt.

- Mladić je mnogo goreg zdravstvenog stanja od Karadžića, pa će ga brzo i lako srediti tamo. Na presudi su ga nadrogirali da bi mogao da izdrži presudu, a požurili su da mu presude da im slučajno ne umre. Englezi su zaraćena strana, koje je general Mladić pobedio. Zato se svete. Hoće Karadžića i Mladića da privedu kraju. Oni puštaju zeca u šumu da ga ubiju muslimani - rekao je Fila za Alo!.

U operaciju uložen veliki novac

Advokat Svetozar Vujačić ističe da postoji mogućnost da muslimanski lobi finansira izručivanje srpskih osuđenika Velikoj Britaniji.

- Sve je to moguće. Njih tamo svakako čeka užasan tretman muslimanskih ekstremista. Da li je to više u koristi muslimana ili Engleske, ili nekog trećeg, manje je važno jer je ishod isti - kazao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading