ZAVIST: OPOZICIONAR NIKAKO NE USPEVA DA SAKRIJE SVOJE OZBILJNE KOMPLEKSE: Jeremić pozeleneo od ljubomore zbog Vučićevog uspeha u SB!
Vuk Jeremic - Alo - Masanori Jošida

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić nikako ne uspeva da iskontroliše svoju zavist, te na sve načine pokušava da uvredi predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove saradnike.

- Ovo danas predstavlja Srbiju na sednici Saveta bezbednosti UN, u jednom od najdelikatnijih trenutaka naše novije istorije. J*bala Mara bumbara. - napisao je on na svom nalogu na Tviteru uz fotografiju na kojoj su predsednik Vučić, premijerka Ana Brnabić, ministarka pravde Maja Popović i ministar spoljnih poslova Nikola Selaković.

Ova Jeremićeva objava izazvala je burne reakcije na toj društvenoj mreži, te su mu pratioci, između ostalog, poručili da je samo važno da on ne predstavlja Srbiju.

- Jednom kompleksaš, uvek kompleksaš... Njemu bi bilo bolje da se danas ne oglašava. Zna on dobro zašto - bio je jedan od odgovora na Vukovo pisanije. Objavu Jeremića komentarisao je i narodni poslanik Marijan Rističević.

- Naš bivši ministar spoljnih poslova. Dajte Vuku hitno penziju, on je invalid, invalid u mozak - napisao je Rističević na svom nalogu na Tviteru.

ZAVIST: OPOZICIONAR NIKAKO NE USPEVA DA SAKRIJE SVOJE OZBILJNE KOMPLEKSE: Jeremić pozeleneo od ljubomore zbog Vučićevog uspeha u SB!

Milenko Jovanov foto: Vladimir Marković

 

Milenko Jovanov, potpredsednik SNS-a i narodni poslanik, za Alo! poručuje da je „predsednik Aleksandar Vučić još jednom pokazao razliku u odnosu na Jeremića i ostale glavešine žutog kartela“.

- Cela Srbija je imala priliku da vidi kako se staloženo, mirno, ali argumentovano i ozbiljno bori za Srbiju i interese Srba. To Jeremić, koji je vodio šibicarsku diplomatiju, pa je pre podne lagao jedne, u podne druge, a uveče treće, niti može da razume, niti je sposoban da izvede - istakao je on i dodao:

- Najzad, to što sad pripisuje „Mari“, hvalio se, kroz ogavno kikotanje, da je radio sam, ali Srbiji. A kada vidite naslovne strane prištinskih medija, preko kojih mu se Albanci zahvaljuju na doprinosu u stvaranju lažne države Kosovo, jasno je da se nije hvalio bez razloga.

Inače, predsednik Vučić pomenutu fotografiju je objavio na svom profilu na Instagramu pred sednicu Saveta bezbednosti UN.

- Za nekoliko minuta počinje sednica Saveta bezbednosti. Naš tim je spreman da štiti interese Srbije i srpskog naroda. Predaja nije opcija. Neka živi Srbija! - naveo je tada on.

Orlić: Fićfirić čupa kosu s glave!

ZAVIST: OPOZICIONAR NIKAKO NE USPEVA DA SAKRIJE SVOJE OZBILJNE KOMPLEKSE: Jeremić pozeleneo od ljubomore zbog Vučićevog uspeha u SB!

Vladimir Orlić, Alo / Dejan Briza

 

- Patetični Jeremić već godinama vrišti od zavisti koju ne može da sakrije, jer maestralna spoljna politika Aleksandra Vučića u potpunosti raskrinkava diletantsku, neznalačku i ulizivačku „politiku“ kakva se vodila nekada, a čija je slika i prilika Vuk Jeremić. Od mržnje i nemoći sad samo psuje i preti po Tviteru, svađa se sa narodom i čupa kosu s glave, ali za bolje od toga i nije. Đilkoš koji je Srbiji naneo onoliku štetu pred Međunarodnim sudom pravde, fićfirić koji je državu obrukao prljavim dilovima sa Patrikom Hoom i međunarodnom bandom lopova - i zaslužuje da završi tako. U virtuelnoj pljuvaonici. Dok mu Đilas zbog glupiranja ne oduzme i taj Tviter nalog, naravno - poručio je Vladimir Orlić, potpredsednik Skupštine Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (13)

Loading
Mirjana

10.06.2021 09:02

Svaki uspeh Srbije doživljava kao poraz. Bori se za suprotno u odnosu na predsednika.

stevo

10.06.2021 09:06

Za razliku od Jeremica koji je uvek gledao sebe i svoj interes,.Vucicu je interes drzave i gradjana uvek na prvom mestu

Ivka

10.06.2021 09:17

Jeremija je uvek bio tu da izda i proda svoj narod i svoju zemlju zato je sad ljubomoran i zavidan.

Srdjan

10.06.2021 10:38

Imam utisak da Jeremic ne voli sto je Srbija sve jaca.

Dragan

10.06.2021 11:06

Jeremic moze samo da zavidi predsedniku na njegovom velikom uspehu .

Danijel

10.06.2021 11:17

Diplomatija u vreme Jeremica je dovela do toga da veliki deo zemalja prizna nezavisnost Kosova

Nivela

10.06.2021 15:00

Očigledno da opozicija ne voli što Srbija jača.

Markos

10.06.2021 15:42

Jeremić je poznat kao neko ko gleda samo svoj interes....

lela

10.06.2021 21:14

Jeremic je ovom izjavom dao do znanja da je dno dna.

Ema

10.06.2021 21:41

Zavidni su samo oni ljudi koji nisu zadovoljni sami sobom

Sunčica

10.06.2021 22:33

Pa ovaj Jeremić je ljubomoran na sve. On je jedno sebično stvorenje kome je stalo samo do sebe i nikada ništa dobro nije doneo ovoj državi!

Dragan

11.06.2021 00:59

Mržnja rađa mržnju, tako da neka ga sve će mu se to vratiti polako.

popovic77

11.06.2021 01:09

Jeremic zeleni na svaki uspeh Srbije u evropi i svetu