Direktor JKP "Beogradske elektrane" Rade Basta uputio pismo podrške Vučiću
Tanjug/Rade Prelic

Direktor JKP " Beogradske elektrane", Rade Basta, uputio je pismo podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, povodom njegovog obraćanja Savetu bezbednosti UN, za očuvanje državnih i nacionalnih interesa, kao i za hrabrost i odlučnost u zaštiti srpskog naroda, kako onih na Kosovu i Metohiji, tako i cele Srbije i Srba u regionu.

"Pružam punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji u teškim i izazovnim vremenima nastoji da očuva državne i nacionalne interese po pitanju teritorijalnog integriteta i pregovora koji se vode u cilju rešavanja pitanja Kosova i Metohije, tako i cele Srbije i Srba u regionu.

Teška vremena zahtevaju narodno i političko jedinstvo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se lavovski bori godinama za državu Srbiju i srpski narod, i kada je najteže uvek je spreman za konstruktivni razgovor i na dobronamerni predlog uvek će odgovoriti pruženom rukom. U svom istorijsko govoru predsednik Srbije još jednom je pokazao da Republika Srbija vodi politiku mira i stabilnosti.

Naša dužnost kao građana Srbije je da pomognemo predsedniku Vučiću na putu sprovođenja ekonomskih, društvenih i socijalnih reformi koje će Srbiju dovesti u red modernih evropskih zemalja", navodi Basta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mičaaa

18.06.2021 20:46

Džabe se šlihtaš....ugasio si ga