MILOŠ VUČEVIĆ NAKON SEDNICE SAVETA BEZBEDNOSTI Aleksandar Vučić održao lekciju iz čestitosti i pravednosti pred celom Evropom
Foto: Grad Novi Sad

 

"Ponosan sam na svoju Srbiju, ponosan sam što je Aleksandar Vučić večeras održao lekciju iz čestitosti i pravednosti pred celom Evropom! Srbija osuđuje sve zločine, naravno, ali neće dozvoliti da bude gažena i ponižena! Predsednik je učinio veoma važnu stvar - podsetio je koliko Hag "favorizuje" Srbe, pa umesto svima, sudi najviše Srbima, a za to vreme zločinci drugih narodnosti prolaze nekažnjeni. To je nepravedno, to je neetički i to neće moći zauvek da traje! Dragi građani, i ovo će proći, pravda je spora ali dostižna, a istorija će pokazati koliko je danas hrabro, u duhu iskonskih evropskih vrednosti, predsednik stao u odbranu istine. Predaja nije opcija. Živela Srbija", napisao je Miloš Vučević nakon istorijskog obraćanja predsednika Vučića na Sednici Saveta bezbednosti UN.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Elena

09.06.2021 10:59

Sinoc smo svi bili ponosni, jer je predsednik na najbolji nacin branio nase interese i poslao jasnu poruku da nas vise niko nece ponizavati.

popovic77

10.06.2021 01:00

Sinoc je SB UN cuo pravu istinu od strane predsednika Vucica o svemu bili njima to pravo ili krivo