HIT PRIČA IZ SKUPŠTINE SRBIJE: Singl poslanici raspisali oglas - tražimo žene!
Skupština - ALO - Dejan Briza

Određeni broj narodnih poslanika iz mlađe garde, koji su godinama unazad ganjali političke karijere shvatili su da je sada, kada su ušli u Skupštinu, došlo i pravo vreme da se ožene i zasnuju porodicu, saznaje Alo! iz dobro obaveštenih izvora.

- Kampanja za kampanjom i onda čovek nema vremena za privatan život. Sada kada sam u parlamentu i kada imam koliko-toliko stalan posao, mislim da je pravo vreme da se oženim, pa ću da poradim na tom pitanju. Začas budu raspisani novi parlamentarni izbori, pa možda ne budem u sledećem sazivu - priznao nam je jedan narodni poslanik koji je želeo da ostane anoniman, navodeći da na sličan način razmišlja i većina njegovih neoženjenih kolega.

Oni nisu bili raspoloženi da sa nama razgovaraju na ovu temu, ali su zato iskusniji poslanici iz Skupštine rado posavetovali mlade političare, objašnjavajući im kada je pravo vreme da uđu u bračnu zajednicu. Svi uglas su odgovorili da je tajming nebitan, da je najbitnija ljubav, a da funkcija dođe i prođe.

- Moj najiskreniji savet za mlade kolege, ali i za mlade koleginice je da se odluče za brak onda kada je ljubav motiv. Ljubav je pokretač svega, ako je iskrena. Dakle, ako svoje izabranice ili izabranike vole i bezrezervno im veruju, onda je pravo vreme, funkcija je potpuno nevažna - poručila je poslanica SPS-a Snežana Paunović i istakla da se „porodica gradi na temelju međusobne ljubavi, poštovanja i poverenja, sve drugo je samo jedna od životnih faza“.

HIT PRIČA IZ SKUPŠTINE SRBIJE: Singl poslanici raspisali oglas - tražimo žene!

Skupština - ALO - Dejan Briza

 

Sličnog stava je i narodnih tribun iz tabora SPO-a Aleksandar Čotrić.

- Naš narod kaže: „Ko se na brzinu ženi, kaje se natenane“. Ljudi bi trebalo da stupaju u brak zbog ljubavi, sličnosti karaktera, zajedničkih vrednosti i interesovanja, a ne zbog funkcija. Mandat prođe brže nego što se misli. Bilo je primera da su neki brakovi sklapani iz interesa, zato što je jedan od partnera na položaju, ali su se takvi supružnici razvodili odmah po razvodu od funkcije - kazao je on.

Poslanik naprednjaka Vladimir Đukanović je imao kratku poruku za mlađe kolege.

- Što pre pred oltar!

HIT PRIČA IZ SKUPŠTINE SRBIJE: Singl poslanici raspisali oglas - tražimo žene!

Vladimir Marinković - Alo - Dejan Briza

 

Podršku mladim kolegama pružio je i Vladimir Marinković.

- Odlično je što imaju nameru da se žene, a što se tiče poslaničkih mandata u SNS-u, to ide po zasluzi i rezultatu koji je ostvaren u političkom radu i borbi za državu. Puna podrška i za jedno i za drugo kada su u pitanju mlađe kolege - rekao je on.

Šormaz: Svi mi gledaju u tanjir

Dragan Šormaz, narodni poslanik, kaže da za ove muke svojih mladih kolega prvi put čuje od nas i tvrdi da njemu ne govore o tim planovima.

- Generacijski jaz, verovatno. Uglavnom gledaju šta ja jedem u restoranu, pa onda to naručuju! Pitaju i za neki savet oko politike, ali tu, naravno, više gledaju na predsednika stranke i čitaju obrazloženja ministarstava. A što se braka tiče, jedino što mogu da im poručim je da ulaze u zajednicu ljubavi radi, a ne zbog novca ili položaja - naveo je on.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading