BURNO U HIT TVITU Jovanović: Sećam se kako je Tadić hapsio!
Printscreen/ Pink

Najviše pažnje izaziva nedavni incident čije je akter bio Čedomir Jovanović, kada je u naletu besa razbio staklo na jednom restoranu brze hrane.

BURNO U HIT TVITU Jovanović: Sećam se kako je Tadić hapsio!

Foto: Printscreen

 

- Kažu da mi je Vučić rekao da kažem ono što mislim o Rebiću. Posle toga sam zvao predsednika, da bih mogao da kažem u emisiji da sam to uradio. Rekao sam mu samo jednu rečenicu, da više nije dovoljno da odemo ni on ni ja, ni bilo ko drugi, jedini odgovor je da pokušamo da razumemo jedan drugog, kaže Jovanović.

BURNO U HIT TVITU Jovanović: Sećam se kako je Tadić hapsio!

Foto: Printscreen

 

- Direktor policije je možda prao kosu dok se incident događao. Ja sam sam pozvao policiju, sam sam sebe prijavio.

Jovanović je pomenuo kako je više puta imao problema sa navijačima.

- Govorili su mi Čedo pe*eru, na*uši se severu. Ja nisam pe*er. 

- Ne dopada mi se pesma o Legiji koju su mi pevali, jeste li vi iz Diznilenda, upitao je ljutito Vericu Bradić.

BURNO U HIT TVITU Jovanović: Sećam se kako je Tadić hapsio!

Foto: Printscreen

 

- Ne dopada mi se pesma o Legiji, te bitange, Hijene ispod mog prozora i ne očekujem da neko rešava moje probleme i nikada nisam. Žao mi je škode i svakog čoveka koje bio svedok toga, a da je tu prolazio. Ja sam se vraćao svojoj kući, nisam išao u njihove i jazbine i brloge. Imam pravo da biram okruženje u kojem ću da živim. Neće mi ulaziti u kuću nogom, kako su navikli, rekao je Jovanović.

On je naveo da je ljut na direktora polcije jer pokušava da izbegne odgovornost.

- Ne mogu tako više da živim, da se vozim gradom u džipu, da me neko maltretira - rekao je Jovanović.

 

 

U Srbiji će se proizvoditi vakcina Sputnjik V

Jovanović je navao da je u poslednjih godinu dana 47 dana proveo u bolnici, od čega 25 na intenzivnoj nezi.

- Ova zemlja ima puno toga što je pogrešno, ali pošteno je da iskažemo poštovanje prema onima koji su od Srbije napravili zemlju u kojoj možete da primite četiri različite vrste vakcine - rekao je Jovanović.

 

 

Nećemo to da radimo ako ne dobijemo odobrenje naroda – rekao je Vučić.

BURNO U HIT TVITU Jovanović: Sećam se kako je Tadić hapsio!

Printscreen/ Pink

 

- Izgelda da imamo samo jednog čoveka koji se stvarno bavi politikom. Imate Vučića koji drži konferenciju za medije, priča o planovima, podacima, pokazao je papire i Mariniku sa parolama od pre 100 godina. Oni samo jedno isto lupetaju. Ponekad mi izgleda da Vučić ima više odgovora nego oni glupih pitanja. Oni ne pričaju o elementarnim stvarima - rekao je Radovanović.

 

 

- Jadno je da mi ovde razapinjemo tog čoveka. Ja nisam nikada u životu čuo za taj problem zbog kog je uhapšen. Neka svako radi svoj posao, rekao je Jovanović.

- Sećam se kako je Boris Tadić hapsio Gorana Kneževića i Svetlanu Vukajlović. Ona je samo sprovela odluku Vlade. Godinu dana je bila u zatvoru. Knežević je uhapšen zbog spletki u DS, čoveku su uništili život, rekao je Jovanović.

Kritika iz Podgorice

Crna Gora je krenula putem da su neki građani ugroženi i narušila integritet Srbije priznanjem nezavisnosti takozvanog Kosova. Nije Srbija ta koja je priznala nezavisnost sverene Crne Gore.

Radovanović je rekao da mu je žao Crne Gore jer ta država više nema odgovore na sva pitanja koja je muče.

- Ta priča da Srbija nekoga ugrožava je stupidna, jer upravo pokušava suprotno jer naučila da može da funkcioniše samo u uslovima mira i stabilnosti - istakao je Radovanović.

Jovanović kaže da mu je žao zbog jaza koji je stvoren između Srbije i Crne Gore, te ocenio da to nije samo posledica odnosa Beograda i Podgorice.

- Srbije nije našla svoju sreću u izborima na kojima je izgubio DPS - istakao je lider LDP i dodao da je problem mnogo dublji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Petar

06.06.2021 21:35

Ne razumem TV Pink da u najgledaniju emisiju zove CEDU, lazova, drogosa, muljatora i prevaranta !!!?????????????????????

Penzioner

06.06.2021 21:43

Što ga vodite po televizijama, čovek treba da se leči!

Rade

06.06.2021 21:51

Neznam zašto ovog Tipa zovete na TV jednostavno treba ga ignorisati, odbaciti a Tužilaštvo da pokrene istragu protiv ove Hijene ALO BRE!!! Dokle više Čeda???

Mila

06.06.2021 22:55

On se vozi džipom i neko ga uznemirava a ja idem peške i bez problema. Neka se zapita zašto je tako.

sloba

07.06.2021 07:19

Pa zapitaj se zasto ga zovu... imate mozga koliko i oni svi zajedno. Naravno da ga zovu jer su svi povezani i treba Vam jos naprednih poena i novih prevara... pa tvoja deca i unuci ce sve ovo placati naivcino nije ovde bitan ni Ceda ni Vicic oni nas lazu zajedno vec 30 godina a ti i tebi slucni se lozite i palite na sns lazi i obmane

Amater

07.06.2021 14:40

ON JE ZA PSIHIJATRIJU A NE NA EMISIJE SA NACIONALNOM FREKVENKCIJOM,ZALOSNO GA JE GLEDATI DA ON UPOREDJUJE VUCICA SA NJIM,PONASANJE PREMA VODITELJKI A OVAMO KUKA KAKO GA DRUGI VREDJAJU.

ljubica

07.06.2021 20:53

Ceda Jovanovic nije u vinklu . A nije ni Verica Bradic kad ga zove da objasni da se nije dogodilo ono sto je snimljeno kamerom.