BOMBARDOVAO NAS, A SADA NAS ZOVE DA IM SE PRIDRUŽIMO Ubica Srba, Vesli Klark, želi našu zemlju u NATO alijansi!
Alo/ilustracija

Klark ističe da je Crna Gora suverena zemlja koja će sama odlučivati o svom doprinosu NATO.

Odluka Severnoatlantskog saveza da primi Crnu Goru kao 29-članicu bila je veoma dobra, a Podgorica se odlučila na taj potez da bi bila deo Zapada, ocenio je penzionisani američki general.​

- To je način da se pokažu principi, da se kultura preusmeri sa 19. veka i korupcije na Balkanu na nešto što više doprinosi ličnim slobodama i ekonomskom razvoju. NATO je bezbednosni temelj koji je podrška Evropskoj uniji u tom pogledu. Mislim da je to bila dobra odluka i nadam se da će je crnogorski narod poštovati - naglasio je Klark.

Klark želi da se Crnoj Gori u NATO jednog dana pridruži i Srbija, kao i celi region Zapadnog Balkana.

- NATO je savetodavna organizacija. Kada diplomate i vojska rade zajedno na određenim pitanjima, to onda utiče na druge stvari i pomaže da se reše druga regionalna pitanja. Kada govorite zajedničkim jezikom o zajedničkim problemima, gradite poverenje među susedima. To je važno. Tako se sprečavaju rat i konflikti - zaključuje bivši američki vojni zvaničnik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lucky

06.06.2021 22:11

Kada si nas bombardovao i ubijao nam decu secam se da si pricao kako jedva cekas da udjes u Beogdar i milosevica uhvatis za vrat.Naravno nisi mogao da udjes u Srbiju a znas i zasto ,ali si miloseviva mogao posle da uhvatis za slic i .....ko Monika.Naravno ni to nisi smeo jer bi morao da odgovaras pred medjunarodnim sudom za dela koja si uradio.Ti ,solana,olbrajtova,oba klintonska stvora,onaj bler i mnogi drugi ste satanina deca. A mi SRBI uvek smo bili na strani BOGA I HRISTA.