Direktor policije otkrio nove detalje - Čeda je bio pijan, napadao je policiju!
Tanjug

 

Prema Rebićevim rečima, sve je počelo oko 21.35 , kada je Jovanović pozvao policiju i prijavio da su ga napale dve osobe.

Ubrzo posle toga, usledio je novi poziv policiji, da je Čedomir Jovanović razbio izlog "Ponča".

Rebić je u jutarnjem programu TV Prva rekao da je Jovanović bio drzak prema policajcima i da je tom prilikom oštetio službena vozila policije. Direktor policije kaže da je dosad saslušano 13 lica.

Lider LDP Čedomir Jovanović napravio je incident ispred kioska brze hrane Pončo na Novom Beogradu, a alkotestiranjem je utvrđeno da je bio pijan.

Svemu je navodno prethodio sukob sa navijačima Crvene zvezde okupljenih u grupu "Hijene", a dan kasnije isplivao je snimak na kom se vidi kako policajci pokušavaju da obuzdaju Jovanovića dok šutira parkirane automobile i tetura se.

Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je da su ga navijači u blizini njegovog stana napali i fizički i verbalno, kao i da je popio jednu čašu pića koje su mu donele komšije.

Govoreći o incidentima, on je rekao da u jednom i u drugom slučaju suština ista.

- Nisam čovek koji se žali, koji očekuje da drugi rešavaju moje probleme. Ne volim njima da opterećujem javnost. Dva puta sam se našao u situaciji da nemam izbora. Prvi put zato što je neko poverovao da sam umro, pa je maltretirao moju Jelenu. Drugi put sinoć, pod prozorom mog stana - naveo je Jovanović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Sneza Sneza

05.06.2021 16:58

Ne zelim nikom zlo, ali on je mnogima toliko zla naneo da dobro i prolazi. Bojim se odnosno ne bojim vec mislim da ce na kraju zavrsiti kao alkoholicar ulicar.

Sudija

06.06.2021 04:04

Ja bi prije rekao da je popio flasu nego casu.

Deki

06.06.2021 11:31

A gde je policija danima pre toga zbog Hijena. I otkuda takvi likovi na slobodi. E pisam vam se na novine. Treba vas silovati sve kao sto hijene njega siluju, aj sada probajte ip da nadjete jebem vas sve usta poltronska.