ŠEŠELJ OPLEO PO ČEDI On je iznenada podivljao, a evo šta je policija ustanovila (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen Happy TV

- Čedomir Jovanović predstavlja opštu opasnost. Redovno izaziva incidente i na druge svaljuje. Čak svaljuje na ruske službe da su "htele da navedu njegovu ćerku na narkomaniju". Kao njegovoj ćerki treba primer za ugled, pored oca notornog narkomana, treba sad da je podučava ruska služba kako se droge koriste. Vidite koliko je to bezočno i bezobrazno - izjavio je Vojislav Šešelj.

Voditeljka Anđela Lakićević navela je da "Čeda tvrdi da je on samo branio porodicu".

- Od koga je sada branio porodicu? Eno svi kažu da nije bilo nikakvog napada i da je on iznenada podivljao. Policija je, takođe, ustanovila da nije bilo nikakvog napada. Nije mu prvi put da izmisli napad, a 20 godina policija štiti njega i njegovu porodicu, a koliki su ti troškovi za državu. Zašto? Po kom osnovu? Kome je on važan toliko da bi ga ubio? Jedino Đinđić da pošalje nekoga da okonča sa njim, da mu se osveti što je učestvovao u organizaciji njegovog ubistva - rekao je Šešelj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Mike

04.06.2021 11:29

Jel ima neko sem ovog tatnog zlocinca da bude na nacionalnoj televiziji svi znamo ko je i sta je

Mancini

04.06.2021 13:04

Čedomir je odavno "prolupao", verovatno zato što ga progoni savest, pored ostalog više ga nema nigde, osim u medijima kada tuče vlasnika privatne klinike, kada oboli od Korone, kada divlja u restoranima, priviđaju mu se strane obaveštajne službe, koje ugrožavaju njega i njegovu porodicu. Paranoja, ali klasična, na njegovom mestu, smesta bih se obratio lekaru.

kraja

04.06.2021 13:27

...8 poliicajaca ne sme da mu pridje jer je on, zamisli, cedomir jovanovic...!!! ...da je bio neki gradjanin za 5 sekundi bi lezao na betonu sa zavrnutim rukama... ...ugradite u ustav da zakoni za politicare ne vaze...!!!