NA LICU MESTA: EKIPA ALO! POSETILA LOKAL KOJI JE U SREDU VEČE DEMOLIRAO LIDER LDP : Čeda divljao zbog loše pice!
Foto: ATA Images

 

On je besan vikao i plakao istovremeno, a potom je bacio stolicu i razbio izlog lokala oko 22 časa, nakon čega je došla policija. Kako navode mediji, on je šutirao policijski automobil, posle čega su ga policajci odveli da da izjavu. Za njima su otišli i njegova supruga Jelena i njegov advokat Aleksandar Šćekić.  Nakon što je dao izjavu u policiji, pušten je kući.

Ekipa Alo! se dan nakon incidenta uputila na lice mesta, gde su nas očevici uveravali da je do incidenta došlo zbog toga što je Jovanović bio u alkoholisanom stanju.

Kako nam je ispričao jedan od radnika, nije bilo nikakve grupe navijača koja ga je provocirala kako tvrdi Jovanović, niti se sukobio sa nekim od zaposlenih u fast fudu kako su pojedini mediji pisali.

- Sukobio se samo on sam sa sobom i svojom ludom glavom - rekao je jedan od radnika, dodajući da su svi bili šokirani njegovim iznenadnim izlivom besa i divljanjem.  

Tužilaštvo pokrenulo istragu

Treće osnovno tužilaštvo naložilo je istragu incidenta na Novom Beogradu koji je izazvao Čedomir Jovanović.

Tužilaštvo je naložilo policiji da se izvrše sve neophodne provere, pribave izjave od učesnika događaja, vlasnika objekta brze hrane, kao i objekata koji se nalaze u neposrednoj blizini mesta događaja.

- Po pribavljanju svih navedenih podataka, policiji će biti izdat nalog za dalje postupanje - saopštilo je Treće tužilaštvo.

 

Nekoliko momaka zaposlenih u susednom lokalu su za Alo! ispričali da je Jovanović čest gost kod njih.

- On dolazi često i moramo reći da je uvek fin i ljubazan i uvek zadovoljan uslugom. Sinoć je bio mortus pijan, nije bilo nikakvih navijača, već je do tog incidenta došlo zbog alkohola. Nije znao šta radi. Ko zna šta mu je u glavi bilo, možda je bio nezadovoljan picom, pa je bes iskalio na izlogu - rekao je jedan od momaka i dodao da su ga viđali pijanog ponekad, ali da nikada pre nije pravio probleme i bio agresivan.

Radnica u obližnjoj prodavnici ispričala je našoj ekipi da Jovanovića često viđa jer je redovan kupac kod nje.

- Iznenadila sam se koliko je fin prvi put kada je došao jer sam o njemu stekla drugačiju sliku u medijima. Međutim, uvek prijatan i šarmantan. Ja iskreno sumnjam da je on iz čista mira razlupao „Pončo“, već je verovatno bio isprovociran. Nije njemu lako, on često trpi različite ružne komentare ovde na ulici, često mu dobacuju, pa svakome bi pala klapna posle nekog vremena - ispričala je ona za Alo!.

Alko-test pokazao 1,5 promila

Kako su za medije ispričali izvori bliski policiji, Jovanović je vređao i šutirao automobil policajaca. Kada je odveden u stanicu, odmah je pristao na test na drogu koji je pokazao da nije konzumirao narkotike, ali je alko-test utvrdio da u krvi u tom trenutku ima preko 1,5 promila, što znači da je u trenutku incidenta imao preko dva promila alkohola.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Раде из Карловаца

04.06.2021 11:05

Да ли ће му бити одузето оружје,ако га поседује?