ĐORĐEVIĆ: Ovako radi "hrabri" Đilas!
Foto: Printscreen

Ta kofa splačina od nazovi „medija“, tobože „objektivna i profesionalna, nezavisna i demokratskim vrednostima posvećena“ grupa Đilasovih plaćenika, bez ikakvog osećaja za ljudskost, čast i moral, uspela je da prevaziđe čak i samu sebe u podlosti i ogavnosti najnovijim svojim baljezgarijama – napadajući i vređajući bivšu suprugu predsednika Vučića, poznatu novinarku, Кseniju Vučić.


Njihov bolestan i mržnjom opsednut um, inspirisan zasigurno zahtevima gazde – tajkuna ovdašnjeg i političara u pokušaju, vlasnika „inženjerskog mozga“ i imaoca mnogobrojnih tajnih računa na kojima krije novac opljačkan od građana Srbije – ne znajući više kako, kojim novim lažima i izmišljotinama da uvredi predsednika, posegnuo je za bednim i mizogenim (po njegovoj suštini) načinom i napao Кseniju Vučić – spočitavajući joj njeno učešće, u svojstvu predavača, na Akademiji mladih lidera SNS.


Кoliko bolestan moraš da budeš, koliko patološki opsednut i frustriran sopstvenom nemoći i jalovošću, koliko jadan i bedan zapravo jesi – pa da čak i bivšu suprugu čoveka koga mrziš provlačiš kroz blato i vređaš je, pitanje je koje postavljam Draganu Đilasu, ne očekujući odgovor, jer znam da taj „hrabri“, a kukumavčenju i lažnom plakanju sklon „heroj“, ni zrno časti, ljudskosti, pa ni muškosti, nema u sebi – iako su i njemu, i hordi njegovih plaćenika, usta puna brige upravo za žene, za njihova prava i dostojanstvo.
Uzalud pokušavaš, ništarijo ljudska i sujetni, mržnjom opsednuti prevarantu da svojim lažima i somnabulnim konstrukcijama uniziš jednu ideju i projekat – kakav je Akademija mladih lidera SNS, kao što se i uzalud trudiš da uvrediš jednu ženu („svaka čast“ na hrabrosti!) koja je po svemu, i u svemu, toliko iznad tebe, toliko bolja od tebe, pre svega kao čovek, ljudsko biće, a i toliko uspešnija od tebe – da je se tvoje ogavne besmislice opšte ne dotiču.


Ne znaš, paćeniče, ni šta, ni kako, ne umeš ništa osim da svojim marifetlucima i murdarlucima plačkaš, nisi sposoban ni za šta osim da budeš štetočina, nemaš ni politički, niti bilo koji drugi, program ni ideju, na izbore ne smeš – jer znaš da te narod neće, ali smeš, umeš, možeš i hoćeš da napadaš i vređaš jednu ženu, bez ikakvog razloga, povoda ili svrhe čak.
Zaista sam zabrinut za tvoje mentalno zdravlje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Cana

03.06.2021 14:13

E meni se sgadio ovaj zuti diki.Ne mogu ni da ga gledam ni da mu cjem glas.Mislim da bi doktori specijalisti trebali da mu urade tesst inteligencije test sposobnosti test znanja i epikrizu bolesnog uma. Pa ili da ga lece ili adekvatno odgovara za svoje postupke .Treba ga zaustaviti u svom.......VELIKI POZDARAV ZA SVE ONE KOJI STOICKI TRPE TEROR olosa.

stevo

03.06.2021 14:34

N1.Nova S,Danas ima ih jos,ali ovi su medju najjacim srbomrzcima..Oni su sve,sem objektivan medij!

Tadija

03.06.2021 16:01

Kakva je to kukavica,kakav je to mangup,sramota za jednog coveka koji na takvom mestu,zuti je dosta toga pokrao i mnogo je prljavic poslova radio,sramota za jednog coveka da tako nesto radi,njemu je mesto iza reseteka jos odavno.

Ivana

03.06.2021 16:11

Pa, i liči na Đilasa da podržava i potpaljuje takve medije. Strašno je i sramotno, a čitava njegova politika se svodi na blaćenje Vučića i njegove porodice, saradnika. Svakako da nije važno šta se kaže, već ko kaže, tako da se i ne treba uzrujavati zbog njihovih laži.

Nina

03.06.2021 16:39

Djilas je stvarno postao naporan.Stalno nas truje lazima.

zarko2

03.06.2021 17:20

Zar je neko ocekivao nestyo normalno od Djilasa i njegovih medija

Julija

03.06.2021 19:40

Djilas ce na sve nacine pokusati da se domogne ministarske fotelje, a zarad tog cilja izmisljace i lagati, nije njemu stalo za ovaj narod,pare su bitne.

Ivana

03.06.2021 21:47

Dragan Đilas treba da radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Srbija se danas cela razvija i gradi. Predsednik Vučić zaista želi da ekonomski potpuno našu državu ojača.