OGLASILA SE JOVANOVIĆEVA SUPRUGA Nije moj Čeda kriv!
Alo!/Masanori Jošida

Jelena Jovanović, supruga lidera LDP Čedomira Jovanovića, posle incidenta koji se sinoć dogodio ispred jednog restorana brze hrana u blizini njihove kuće, kaže da je reč o napadu navijača na njenog muža."On nije nasilnik, već se branio od nasilnika. Kako i zasto je moguce da svaka vest o njemu bude negativna? Čedomir je sinoć branio svoju decu, svoju porodicu, na pragu svog doma", kaže Jelena Jovanovic i upozorava da predugo traje ovo maltretiranje.

Jelena Jovanović, supruga lidera LDP Čedomira Jovanovića, posle incidenta koji se sinoć dogodio ispred jednog restorana brze hrana u blizini njihove kuće, kaže da je reč o napadu navijača na njenog muža.


Navodi da godinama njihova porodica trpi maltretiranje navijača, najčešće ispred zgrade u kojoj žive i da je policija uredno obaveštavana o tome.
To se, kaže, dogodilo i sinoć.

"Kada je sinoć oko 21 čas moj suprug dosao kuci, izasao iz automobila verbalno ga je napalo nekoliko mladica koji su ga pratili, vređali i pretili. Napadnut je i fizicki i on je odreagovao", kaže Jelena Jovanović.

Nadam se da će policija odreagovati i sprečiti svakodnevno zlostavljanje, a medije moli da izvestavaju objektivno o događajima u kojima se spominje Cedomir, kaze njegova supruga.

"On nije nasilnik, vec se branio od nasilnika. Kako i zasto je moguce da svaka vest o njemu bude negativna? Cedomir je sinoc branio svoju decu, svoju porodicu, na pragu svog doma", kaže Jelena Jovanovic i upozorava da predugo traje ovo maltretiranje.

"Ugrozena je bezbednost nase porodice, dece koja su nocas bila svedoci događaja, koji se desio ispod njihovog prozora. Cesto slusaju odatle uvredljive pesme i pretnje od strane navijaca.

Mediji su sinoć javili kako je Čedomir Jovanović izazvao incident u jednom lokalu na Novom Beogradu,posle čega je odvezen policijskim vozilom, ne navodeći ni povod ni druge učesnike tog incidenta.

Jovanović je jutros izjavio da je bacio stolicu u izlog lokala nedaleko od njegove kuće, nakon što su ga, kako je rekao, napali navijači ispred tog lokala.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mila

04.06.2021 23:11

Nismo ni očekivali da gospodja kaže da je Čedo kriv,to je logično. Krivo je preterano konzumiranje alkohola i počeli da mu se prividjaju progonitelji. Pa umesto onih što su ga napali on napao restoran.