FANTASTIČNE VESTI IZ MOSKVE! Vučević i Đorđević: Dogovorili smo stratešku saradnju sa čelnicima Putinove stranke, privilegija je imati za prijatelja silu kakva je Rusija!
Printskrin

 

 

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i direktor Pošta Srbije, Zoran Đorđević pohvalili su se na svojim Instagram profilima dobrim vestima iz Ruske Federacije.

 

- Donosim fantastične vesti iz Moskve! U centru ove svetske metropole, jutros sam imao sastanak sa zamenikom generalnog sekretara najveće ruske stranke Jedinstvene Rusije, gospodinom Andrejem Klimovim. Ovim viđenjem smo precizirali dalju saradnju naše dve stranke, koja je temelj i garant dobrih odnosa Ruske Federacije i Republike Srbije. Dogovor naših zajedničkih koraka u budućnosti, posle pandemije, bio je neophodan i u interesu je Srbije, jer nas je pošast zvana kovid 19 prilično usporila. Rusija je važan strateški partner na našem razvojnom putu, a za naše odlične odnose pre svega je zaslužna neraskidiva saradnja Aleksandra Vučića i Vladimira Putina. Privilegija je imati za prijatelja i partnera silu kakva je Rusija! - naveo je Vučević.

 

 

- SNS i Jedinstvena Rusija rade na nastavku i unapređenju strateške saradnje. Potpredsednik SNS Miloš Vučević i član predsedništva SNS Zoran Đorđević sastali su se sa predsednikom Komisije za međunarodnu saradnju Generalnog saveta Jedinstvene Rusije Andrejom Klimovim u centrali Jedinstvene Rusije u Moskvi, napisao je Zoran Đorđević na Instagramu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading