VUČIĆ ODGOVORIO NA LICEMERJE "ZELENIH": Jao što smo fini, ma nemojte!
Printscreen

"Nama je potreban pristup zelene energije i zato radimo kanalizacije. Radimo i gradimo i to je u programu "Srbija 2025", ali ljudi, nemojmo da preterujemo. Do juče smo udisali divan vazduh? Ne možemo da izgubimo na energetskoj bezbednosti, da bismo dobili na nekom drugom polju. Mi moramo da obezbedimo da imamo svoju struju", rekao je Vučić.

"Govorili su da sve mora da bude zelena agenda. Šta da radimo da ukinemo građevinu. Traže nam stranci da ne gradimo Kolubaru B. "Jao što smo fini", ma nemojte. Kako ćemo da balansiramo. U Vestfaliji su upravo krenuli u izgradnju termolektrane na ugalj. U Turovu u Poljskoj rat, imaju presudu da moraju da zatvore, neće Poljaci da zatvore. Nama je potreban pristup, zelena energija. Moramo da očistimo Srbiju. Zato radimo kanalizacije, to je ono što dramatično podiže standard", objasnio je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mijo

01.06.2021 01:01

Naša zemlja ima mnogo kapaciteta da proizvodu električnu energiju smatram da treba da se nastavi ulaganje u elektroenergetski sektor to je budućnost za dalji razvoj i napredak naše zemlje i na privlačenju što većeg broja investitora u našu zemlju.

stevo

01.06.2021 08:50

Sve sto je Vucic sinoc rekao je istina i u potpunosti se slazem.Najlakse kriviti aktuelnu vlast za sve propuste koji su se zapravo desavali u vreme dok su zuti bili u vlasti

Ivana

01.06.2021 09:35

Svi traže korist od Srbije cela EU je stala da uništi Srbiju. Dosta nam je stranih interesa, Srbija mora da gleda svoje interese ali i da izvozi energiju.

Boban

01.06.2021 13:07

Darom prirode Srbija ima svoju energetsku stabilnost i samostalnost. To sigurno ne odgovara onima koji bi da nas učine uvozno zavisnim pod plaštom očuvanja životne sredine i zelene agende.