DETALJI NESTANKA MLADIĆA IZ BEOGRADA: Porodica dobila novi podatak!
Društvene mreže

 

 

Prema rečima zabrinute prijateljice Ivana Miloševića (32), mladić je iz Beograda krenuo kod svog prijatelja, a nakon te posete planirao je da produži svoju vožnju put more. 

- Juče ujutru između osam i pola devet je krenuo ka Grančanici, kako bi posetio svog prijatelja. Vozio je preko Kraljeva - započinje priču poznanica nestalog mladića, za portal "alo.rs".

Sagovornica navodi da je Milošević uspeo da pređe granicu preko Jarinja.

- Ono što se zna jeste da je prešao na KiM preko Jarinja. Na Kosovo je ušao oko pola tri. Poslednja kamera ga je snimila kod mesta Sočanica - ističe zabrinuta prijateljica.

Ivan Milošević je odgovoran mladić

- Ivan je odgovoran i nije agresivan, ne pravi probleme, vozi iz uživanja. Dan pre toga se sa drugom dogovarao kojim putem da krene kako bi mogao da stupi u kontakt sa njim ukoliko dođe do eventualnih problema.

 

Informacija koja Miloševićevim najbližima uliva nadu je podatak koji su dobili od nepoznatog kamiondžije.

- Jedan čovek se u međuvremenu javio. Rekao je da je vozač kamiona . Kontaktirao nas je preko Fejsbuka - gde je video post o potrazi. Video je Ivana i vozio je iza njega do skretanja u Kosovsku Mitrovicu. Kako nam je objasnio Ivan je vožnju nastavio u pravcu Prištine magistralnim putem - kaže za "alo.rs" sagovornica.

Na glavi je imao "belu kacigu"

- Niko ne zna šta je imao  na sebi. Pretpostavljam da je imao moto-jaknu i belu kacigu. Bio je natovaren prtljagom. Sa strane je imao dodatnu opremu, zato što je nakon posete prijatelju planirao da nastavi vožnju do mora - kaže zabrinuta devojka. 

Imao je spakovan kofer za more i šator

Kako dalje navodi broj telefona nestalog momka je nedostupan za pozive i poruke.

- Sve vreme je nedostupan, od juče. Saznala sam da je problem  taj da kada se pređe na Kosovo naši operateri gube mrežu - ističe drugarica Miloševića.

Porodica i prijatelji Miloševića su uputili apel svima koji imaju neki podatak o njemu, da hitno obaveste policiju ili pozovu neka od dva telefona - 064/ 340 87 47 ili 066/ 67 76 742.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading