LIDER SRPSKE DESNICE IMAO NEVEROVATAN PEH Vacić: Skinuo sam gips, spremam se za izbore!
Miša Vacić, Foto: privatna arhiva

 

Lider Srpske desnice Miša Vacić imao je početkom maja neverovatan peh, te mu je leva noga bila dve nedelje u gipsu.

On je za Alo! otkrio da je izvrnuo zglob, dodao da je sada dobro i da je skinuo gips.

- Bio sam u jednom dobrom ribljem restoranu, koji je na ostrvu i do kojeg može samo da se dođe čamcem. U povratku sam malo krivo stao i povredio nogu. Nije bilo ništa strašno - poručio je Vacić i dodao da je vreme dok mu je noga bila u gipsu iskoristio da se malo odmori.  

- Čitao sam knjige koje ranije nisam stigao da pročitam, o Cezaru, Napoleonu, vladarima - kazao je lider Srpske desnice.

Upitan da li se sprema za izbore, koji će biti održani sledeće godine, on nam je kazao da pokušava da ujedini patriotske stranke.

LIDER SRPSKE DESNICE IMAO NEVEROVATAN PEH Vacić: Skinuo sam gips, spremam se za izbore!

Miša Vacić, Foto: privatna arhiva

 

 

 - Namera mi je da na naredne izbore izađemo sa jedinstvenom listom. Šta će se desiti, ne zavisi samo od Srpske desnice. Uveren sam da možemo da ispravimo grešku sa prošlih izbora, na kojima se pokazalo da bismo prešli cenzus da smo bili ujedinjeni. Neophodno je da želju da ne ponove grešku imaju i lideri Levijatana, Zavetnika i radikala. Već sam im upućivao poziv i razgovarali smo, uključio sam u čitav proces i neke prijatelje intelektualce da posreduju - rekao je Vacić i dodao da uveliko obilazi odbore širom Srbije.

- Mi u Srpskoj desnici nismo razmišljali o kandidatima za izbore jer sve zavisi od toga da li će patriotske stranke ići sa zajedničkom listom. Mi smo spremni za taj dogovor. Ja sam u više navrata predložio da mi daju prazan papir da se na dnu potpišem, pa neka ostale stranke stave svoje uslove - kaže on i dodaje da je sada pravo vreme za desničarske partije.  

- Ako ne uhvatimo ovaj voz, on će proći. Spreman sam da lične ambicije podredim cilju, a to je ujedinjenje patriotskih partija - zaključuje Vacić. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading