BRUKA U PROGRAMU UŽIVO Ostojić poredio Srbe iz Krajine i teroriste OVK, Sarapa žestoko reagovao, Dea se odmah umešala (VIDEO)
Foto: TV Pink printscreen ilustracija

- Kao što je Hrvatska dobila pravo da se obračuna sa naoružanim pobunjenicima svojim državljanima, to isto je dobio Slobodan Milošević - rekao je Ostojić.

- Kako su naoružani pobunjenici na svojim ognjištima. To nije bila Hrvatska, nego SFRJ - umešao se voditelj Predrag Sarapa.

- Milošević je 1998. od Amerike dobio potpuno zeleno svetlo da se obračuna sa svojim državljanima, naoružanim pobunjenicima, koji su nosili ime UČK - rekao je Ostojić.

Ostojić je spomenuo i srpsku "Oluju" protiv UČK.

Reagovala je i voditeljka Dea Đurđević.

- Ti iz UČK su sad u privremenim institucijama, a ovi drugi "naoružani pobunjenici" su poubijani u "Oluji" - rekla je Dea.

Sarapa je dodao da se mora napraviti velika razlika između između terorističke UČK koji su otimali i ubijali srpske vojnike i policajce i Srba iz RSK, te istakao da se radi o neukusnom poređenju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Kalesu

24.05.2021 22:24

Ostojić je, u mojim očima, pao još davno, kada je, na pitanje jednog novinara da li je bolje da u medijima pitanja postavljaju novinari ili gledaoci, rekao da bolje to rade novinari, kao da im nije posao upravo da pitaju ono što bi i gledalac želeo da zna.

Branka met

24.05.2021 22:26

Ostojić je pravi primer da se budale ne seju već da niču same! Koga on predstavlja i zašto je i Pinku i Happy televiziji važno da toliko iritantnog, neobjektivnog i uvek antiprotivnog čoveka zovu u emisije? Strašno!

Perica

24.05.2021 22:28

Ovaj Ostojić je zlo na dve noge I to još hoda !

Aco

24.05.2021 22:52

Krajina , dalmacija su stotine godina bile srpaska zemlja.KiM nikada albanska.Covjece hrvatska nikada nije postojala kao drzava do 1995.Tito im 1943 dao granice, stvorio na srpskoj zemlji .